Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek, hogy hülyeséget csinál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy hülyeséget csinál, s hogy sikrül is neki. Hogy segítsek neki?

Figyelt kérdés

Hosszó történet, de megpróbálom röviden elmondani.

Szóval 17/L vagyok és egy rendezvényen találkoztam egy pasival, elég jól kijöttünk, de azt hittem ennyi volt. Majd ideköltözött a szomszédba és háát összejöttünk, de csak titokba. Max 25-nek nézett ki, de mikor megtudtam, hogy 34 akkor azt mondtam neki, hogy itt hagyjuk abba. Erősködött, majd két hét után, olyan volt minden, mint régen. De közben megtudtam, hogy volt egy felesége, akkor tényleg otthagytam. Sokáig könyörgött, hogy menjek vissza hozzá, de tartottam magam.

Aztán jött az egyik haverja és hiába dudált nem jött ki. Azt hitte velem van. Aztán együtt elmentünk megnézni, hogy hol van, s mikor benyitottam ott állt egy nagy késsel a kezében a szívére tartva, majd hirtelen eldugta. Én nagyon megijedtem, látta rajtam, s átölelt és próbált megnyugtatni. Megijedtem, hogy elveszthetem, s a nyakába ugrottam, majd elkezdtünk csókolózi. Majd azt mondta, hogy nem akar nélkülem élni.

Mit csináljak? Nem akarom elveszteni, de azért ez túl sok különbség. Vagy ha visszamennék hozzá, akkor is csak titokban lehetnénk együtt.

Segítsetek, légysz!!!

2010. ápr. 19. 20:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

20:27

Utána beszéltem vele és én is mondtam neki, hogy már elég idő ahhoz, hogy tudja, így nem lehet elintézni a dolgokat, hogy most ha nem csinálod ezt, akkor megölöm magam.

Egyébkénet nem mentem vissza hozzá, csak akkor megijedtem és nem tudtam leállítani magam.

2010. ápr. 19. 20:31
 12/18 anonim ***** válasza:

20.22es nem olvastam vissza ...

a kérdezőnek: ne légy hülye ;)

2010. ápr. 19. 20:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok, a barátom 46. És akkor mi van. Ezek csak számok. Az a lényeg, hogy szeressétek egymást. Másokkal nem kell foglalkozni. Ha szereted, akkor ne foglalkozz a korával, főleg ha 25-nek néz ki. :) Én 32-nek néztem a barátomat, és mikor elmondta, hogy 46, kicsit meglepődtem, de nem zavart.
2010. ápr. 19. 20:59
 14/18 anonim válasza:

Nekem volt egy ilyen párom, aki sakkban tartott az érzelmi zsarolásával... Akkor még naiv voltam, és azt hittem, komolyan öngyilkos lesz, ha nem maradok vele. Bűntudatom volt, és sok hónapig szenvedtem mellette, mígnem rájöttem, hogy ez a pasi engem hülyének néz, és dróton rángat, kihasználja az érzékenységemet. Szóval nagyon vigyázz... mert iszonyatosan szenvedni fogsz, ha ugyanez lesz a helyzet, mint velem. Ne cseszd el az életed!

20/L

2010. ápr. 21. 19:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Utolsónak grat.

kis túlzással apád lehetne, ilyen csak ebben a mai világban lehetséges régen ezért megköveztek volna.

2010. ápr. 21. 19:12
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy nem érezném jól magam vele, mert akkor ha vele vagyok, szinte mint a mesékben, akkor nem tudok semmi másra gondolni, csak arra, hogy olyan jó lenne, ha minden így maradna, csak ketten lennénk...

Szóval én nagyon szeretem őt, s nagyon nehéz távol tartani magam tőle, sokszor nem is sikerül...

És azt is tudom, hogy szeret és nem csak szórakozik, csak az a baj, hogy ennyire idős.

Egyébként az egyik haverjától tudom, hogy ivott egy kicsit és akkor akart hülyeséget csinálni...

2010. ápr. 21. 19:20
 17/18 anonim ***** válasza:
mintha a született feleségeket halgatnám:DDDD
2010. ápr. 21. 19:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Gratula a csávónak... ez a barátos beetetős sztori jól ki lett találva Te meg bedőltél neki meg a pasinak is;). Ne légy naív legközelebb adj egy kést a kezébe és mondd, hogy (megfentem, úgyhogy nem fog annyira fájni) kacsints rá és lépj le:D
2010. ápr. 21. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!