Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak a farkuk után mennek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak a farkuk után mennek. Egy nőre úgy tekintenek, mintha csak punci lenne. Semmi több. Hova tűntek az érzések?

Figyelt kérdés

Mintha már csak minden a szexről szólna. Semmi gyengédség, figyelmesség, romantika, vagy akár csak egy ártalmatlan összebújás. Rögtön álló farokkal találkozom. Még akkor is, amikor maga a hangulat meghitt lenne és jobban esne csak egyszerűen a meghitt hangulatban összebújva beszélgetni. Vannak igényeim, ne értsetek félre. De elegem van abból, hogy akármilyen ferfivel vagyok, rögtön feláll a farka az első olyan helyzetben, amikor kicsit is meghitt lenne a hangulat. Én külön tudom választani a szexet és egy meghitt jelenetet. De a férfiak rögtön...beindulnak. Lassan lezbikus leszek. Az összes eddigi barátomból hiányzott az, ami a legjobb barátnőimmel mind megvan: az, hogy közel tudjak úgy lenni hozzájuk, hogy nem indulnak be.

Ha minden férfi ilyen, inkább választom a nőket. Ismétlem: vannak igényeim nekem is, de éppúgy szükségem lenne mellette csak a sima beszélgetésekre és ártalmatlan testi kontaktusokra. Tehát mélyebb lelki kapcsolatra is...

Ti ezzel kapcsolatban mit tapasztaltok? Mindkét nem válaszát várom! Ki hogy látja?

2016. aug. 17. 23:30
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Most hogy megtudtam, hogy baj,ha egészséges férfi reakció léphet fel nálam, ha majd valamikor lesz barátnőm, elkerülendő a problémát ráállok a brómos teára.
2016. aug. 18. 07:34
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
#32 helyen, nem hoztál szégyent a 62%-osok népére. :)
2016. aug. 18. 07:44
 33/37 anonim ***** válasza:
Ostoba!
2016. aug. 18. 07:47
 34/37 anonim ***** válasza:
Annyiszor hangsúlyozod, hogy leszbikus leszel inkább, hogy kezdem azt gondolni, hogy inkább magadat akarod meggyőzni arról, hogy nem is gáz, ha a lányokhoz vonzódsz...
2016. aug. 18. 08:43
 35/37 anonim ***** válasza:
Kérdező felébredtél az álomvilágból? :-)
2016. aug. 18. 09:11
 36/37 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, hogy hülye vagy, már bocs. A farok felállása nem akarattal történik, és nem azért, mert ők elhatározták, hogy nem romantikázni akarnak. Érezhet irántad szerelmet, akarhat jobban megismerni annak ellenére is, hogy feláll... mert az egy fizikai reakció, és azt jelenti, hogy tetszel neki. Vőlegényemnél kedvesebb, rendesebb ember nincs, de neki is állt már fel a farka sima ölelkezésnél... és tudta, milyen alkalom, nem erőlködött-erősködött, megvárta, amíg elmúlik. Attól még ölelkeztünk, beszélgettünk tovább.

(sőt, úristen, volt olyan, hogy benedvesedtem egy csókjától, de én sem tepertem le azonnal)

Ja, és a legjobb barátnőid tényleg nem indulnak be rád, mert... gondolom, heterók és nem jössz be nekik :D.

2016. aug. 18. 10:29
 37/37 A kérdező kommentje:

Felébredtem, persze.

Koszi a válaszokat. Jó volt több nézőpontból olvasni a véleményeket.

Egyébként nekem fizikailag bejönnek a lanyok is, tehát kivánom olykor őket. De nem tudnék veluk párkapcsolatban lenni.

2016. aug. 18. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!