Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak a farkuk után mennek. Egy nőre úgy tekintenek, mintha csak punci lenne. Semmi több. Hova tűntek az érzések?
Mintha már csak minden a szexről szólna. Semmi gyengédség, figyelmesség, romantika, vagy akár csak egy ártalmatlan összebújás. Rögtön álló farokkal találkozom. Még akkor is, amikor maga a hangulat meghitt lenne és jobban esne csak egyszerűen a meghitt hangulatban összebújva beszélgetni. Vannak igényeim, ne értsetek félre. De elegem van abból, hogy akármilyen ferfivel vagyok, rögtön feláll a farka az első olyan helyzetben, amikor kicsit is meghitt lenne a hangulat. Én külön tudom választani a szexet és egy meghitt jelenetet. De a férfiak rögtön...beindulnak. Lassan lezbikus leszek. Az összes eddigi barátomból hiányzott az, ami a legjobb barátnőimmel mind megvan: az, hogy közel tudjak úgy lenni hozzájuk, hogy nem indulnak be.
Ha minden férfi ilyen, inkább választom a nőket. Ismétlem: vannak igényeim nekem is, de éppúgy szükségem lenne mellette csak a sima beszélgetésekre és ártalmatlan testi kontaktusokra. Tehát mélyebb lelki kapcsolatra is...
Ti ezzel kapcsolatban mit tapasztaltok? Mindkét nem válaszát várom! Ki hogy látja?
Nőre lassan fel sem áll...
Igényelnék én is mindent, de a CSOK-ra is nagyobb esélyem van egyedülállóként.
De azt azért vágod, ugye, hogy az egy önkéntelen testi reakció, amit nem akarattal szabályozunk? És nem jelenti azt, hogy márpedig most muszáj akciózni, lehet azt csinálni, amit te akarsz. Ha az eddigi embereid nem akarták azt csinálni, az az ő személyes egyéni akaratuk, amiről lehetne velük beszélni, megkérni, kommunikálni.
Azért remélem nem az volt, hogy ahogy megérezted a nadrágon át már pattantál is fel durrogva, hogy mit képzel...
Mindenki androgün-demiszexuális lesz 50 éven belül, én már látom.
Amúgy pasikra se áll fel. Érzelem nélkül nem műxik a műszer.
Kioltetek. Mink nyujtsunk barmit is ha annelkul is megkapunk? Ez van.
Egyebkent elszartam a verkeringesem a steroiddal szoval nekem biztos nem fog felalni ha csak ez a problemad :D megolelgetlek felalas nelkul
Nyilván való hogy ha a férfi vonzónak talál és olyan közelségbe kerül hozzád akkor beindul.. ez ellen ő sem tud tenni semmit... Lehet hogy direkt kiprovokálod csak nem tudsz róla... Szexeljetek utána lehet összebujócskázni...
Ez a kérdés legalább olyan mintha valaki azt kérdeznél tőled hogy szex után mért nem jó összebújni mért nem olyan a hangulatod mint előtte.. nyilván nem olyan... így működik az emberi test
12-es! Feldobtad az estém! :DDDD
18-asnak sajnos igaza van.
Kiöltük a pasikból. Elvétve találunk 1-2 olyan hímneműt, akiben több van, mint egy numera vagy egy helyes arc.
Hogy miért?
Mert a csajszik úgy gondolják, hogy nekik kell kezdeményezni, hogy ők irányítanak mindent, hogy ők majd megmodnják a tutit, a pasiknak már nincs más dolguk, mint füvet nyírni és jól teljesíteni az ágyban, hsizen az "erős és független" nők mindent elintéznek helyettük.
Azt hittem agyf*;*szt kapok, mikor megtudtam, hogy 2 közeli lány ismerősöm is megkérte a pasija kezét...
Ilyen...hogy?! Elkorcsosult világ ez sajnos, de persze vannak pasik, akik fantasztikusak minden téren ahogyan nők is! Csupán mégis meg kéne tartani a férfi-női szerepeket, még ha nem is mindenben, de talán az alapokban igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!