Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak a farkuk után mennek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak a farkuk után mennek. Egy nőre úgy tekintenek, mintha csak punci lenne. Semmi több. Hova tűntek az érzések?

Figyelt kérdés

Mintha már csak minden a szexről szólna. Semmi gyengédség, figyelmesség, romantika, vagy akár csak egy ártalmatlan összebújás. Rögtön álló farokkal találkozom. Még akkor is, amikor maga a hangulat meghitt lenne és jobban esne csak egyszerűen a meghitt hangulatban összebújva beszélgetni. Vannak igényeim, ne értsetek félre. De elegem van abból, hogy akármilyen ferfivel vagyok, rögtön feláll a farka az első olyan helyzetben, amikor kicsit is meghitt lenne a hangulat. Én külön tudom választani a szexet és egy meghitt jelenetet. De a férfiak rögtön...beindulnak. Lassan lezbikus leszek. Az összes eddigi barátomból hiányzott az, ami a legjobb barátnőimmel mind megvan: az, hogy közel tudjak úgy lenni hozzájuk, hogy nem indulnak be.

Ha minden férfi ilyen, inkább választom a nőket. Ismétlem: vannak igényeim nekem is, de éppúgy szükségem lenne mellette csak a sima beszélgetésekre és ártalmatlan testi kontaktusokra. Tehát mélyebb lelki kapcsolatra is...

Ti ezzel kapcsolatban mit tapasztaltok? Mindkét nem válaszát várom! Ki hogy látja?

2016. aug. 17. 23:30
1 2 3 4
 21/37 Noren1989 ***** válasza:

Örülök, hogy valami pluszt adtam hozzá a napodhoz.

#12es

2016. aug. 18. 01:32
 22/37 anonim ***** válasza:
72%
vannak. Rengeteg ilyen pasi van. Hol vannak? A barát kategóriában illetve társkeresőn. Írják a sok levelet, és sosem kapnak választ. Mert külső alapján kiszűrtétek őket!
2016. aug. 18. 01:38
 23/37 anonim ***** válasza:
85%
Nekem vannak érzéseim, szeretem a romantikát, szeretek méha szex nélkül is, csak szeretetből összebújni, DE a farkam akkor is áll. Egyszerűen reagál a szeretett nő közelségére, és akkor is feláll, ha eldöntöm, hogy most csak romantikázás, bújás lesz. Olyan nő viszont nem kellene, aki ezt kifogásolja. Inkább örülnie kellene, nagy bajban lenne, ha nem állna fel rá ilyen könnyen.
2016. aug. 18. 03:14
 24/37 anonim ***** válasza:
75%

Nekem volt egy lagymatag pasim,aki sokat tudott beszélni, de nem is volt jó vele a szex...

Inkább legyen töltve, akcióra kész mindig. :)

2016. aug. 18. 05:37
 25/37 anonim ***** válasza:
65%

Én azt tapasztalom, hogy nektek valóban a durva alfahímek kellenek.

Nem fogom most ide cikkek sorozatát ide bemásolni, de én is hasonlót tapasztaltam. Engem is elhagytak egy agresszív baromért, akinek kb. kétszer akkora farka volt, mint nekem és verte a lányt.

De úgy voltam vele, hogy ha neki ez kell...

A női romantikázás csak 30 felett dívik már, mire kellőképpen kiélte magát a delikvens.

2016. aug. 18. 05:58
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Még is mit vársz? A nők azt kérdezgetik, első talinál már szex ugye? Vagy várjak a másodikig? Na és ha nem lesz második, akkor hoppon maradok? Mint pasi, egy ideig én is úgy gondoltam, mi pasik akarjuk nagyon a szexet. Egy ideje már úgy látom, a nők jobban akarják. Legalább is, minden jel ezt mutatja.
2016. aug. 18. 06:53
 27/37 anonim ***** válasza:

A farkunk van elő, így csak az után tudunk menni. :)

Egyébként azt hívják leszbikusnak, aki nőként a női nemhez vonzzódik szexuálisan. Ha ez így van, akkor legyél leszbikus, de ez nem a férfiak hibája, ne kend ránk!

2016. aug. 18. 06:53
 28/37 anonim ***** válasza:

Ha Te is kívánod, akkor miért baj? Az, hogy meddig húzod az időt, az már a nő dolga, szóval ha azt mondod, több simogatás kell, akkor a legtöbb férfi vevő rá.

És attól még ugyanúgy lehet jókat beszélgetni egy "álló farkú" férfival is, ha nagyon nem akarsz szexelni, akkor meg szervezz olyan programot, ahol nem lehet. Például elmentek kajálni, és akkor közben tudtok beszélgetni.

Egyébként persze igazad van, hogy egy kapcsolat ne csak a szexről szóljon, de például múltkor randizgattam egy pasival, akinek fiatal kora ellenére alig állt, na, az isznyatlehangoló volt, pedig amellett nagyon romantikus volt. Nem egészséges az sem.

2016. aug. 18. 07:15
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Áltlánosítasz, és ez hiba. Vannak ilyen férfiak, csak nektek az sohasem kell... És itt nem csak azokra gondolok, akik nem túl szerencsés külsővel vannak "megáldva". Én speciel tök átlagos vagyok, magadságulag, testsúlyilag, fejszerkezetileg, sportolok is versenyszerűen, hobbijaim is vannak. Mégis az egy hatalmas nagy "hibám" h nem vagyok egy bunkó paraszt, kedves vagyok a nőkkel, kimutatom az érzelmeimet, gondoskodó vagyok, ők töltik be nálam az első helyet kapcsolaton belül. Ismerkedési fázisban magamtól nem is nagyon említem a szexet (persze ők előbb utóbb mindig felhozzák, akkor természetesen visszadobom a pöttyöst).És mégis mindig azt kapom meg tőlük, h ez nekik túl sok.... Mindig csak azt hallom, h ez kell nekik, meg erre vágynak, de amikor ott vagyok akkor már érdekes módon mégsem kell ez nekik annyira... És ez hosszú évek tapasztalata.

Ennek ellenére, h nekem eddig csak ilyen tapasztalatom volt, nem gondolnám azt, h minden nő ilyen. Biztos van olyan is akinek tényleg ez kell. Ahogy pasiban is van, aki ezt tudja nyújtani (egy biztos van én magam, de szerintem vagyunk többen is). Csak az a baj, h ha két ilyen igényű személy egymásra talál, akkor azok nagy valószínűséggel együtt is maradnak már. Így (főleg az én korosztályban már) nem nagyon fogunk egymásba futni sajnos. De hiszek benne, h van ilyen, és nem szabad feledni a keresgélést.

2016. aug. 18. 07:24
 30/37 anonim ***** válasza:
6%
Amelyik férfi nem így csinálja, az nem kell a nőknek. Neked sem.
2016. aug. 18. 07:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!