Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felnőtt férfiak, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt férfiak, ha egy fiatal (tinédzser) lány, akit vonzónak találtok, közeledne felétek, ellen tudnátok állni, mert tudnátok hogy nem helyes?

Figyelt kérdés
Persze csak feltételes mód
2016. aug. 11. 23:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bármikor.
2016. aug. 12. 05:29
 12/17 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem csak a romantikus könyvekben/filmekben létezik olyan, hogy egy férfit annyira elkap a vágy heve, hogy képtelen ellenállni neki. Egyébként meg vagy szerelemről beszélünk, és ott az érzelemnek nem tud, vagy egyszerűen nem akar ellenállni (italozás, ilyesmi, az pontosan ezt idézi elő- nem nem tudja, hogy mit csinál, hanem egyszerűen letojja a következményeket, és igenis akarja).

Ebből kiindulva szerintem aki tényleg akar, az ellent tud állni. Egy kislánynak főleg, nagyon cserfesnek kell lennie annak a 15-16 évesnek, aki mondjuk egy 30-35 éves férfit el tud csábítani akarata ellenére, a legtöbb tinilány még nem igazán művésze a rejtett, finom csábításnak, vonzerőnek, kb az "addig jár a korsó a kútra, míg meg nem dugják" elv alapján nyomulnak. Ez meg könnyen kivédhető, kivéve, ha valóban nem akar ellenállni az illető, ez esetben meg nincs miről beszélni.

2016. aug. 12. 06:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen! Meg sem fordulna a fejemben, h bármit is kezdjek vele. Érzelmi szinten még nem lehet rá építeni. A szexuális része meg nekem annyira nem számít, h lecsapjak a kínálkozó lehetőségre. Mert úgy vagyok vele, h nagyobb bajt okozhatok vele magamnak, mint amennyit megér az a kis szex. Szóval mem. Ha pedig még barátnőm is van, akkor elhajtom.
2016. aug. 12. 07:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Én tiszteletben tartom a hőbörgők véleményétmég ha alpári is némelyik.

De az élet nem vagy fekete vagy fehér!

Vannak kivételes esetek. Pont most látok egy ilyet és majd az élet eldönti mi lesz.

Nektek lehet véleményetek de eldönteni nem tudjátok mi lesz belőlük 5-10-15 év mulva.

Addig meg nem kell megszolni, bántani az ilyen párokat.

Élni és élni hagyni!

2016. aug. 12. 07:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Ellen. Az osszes haverral egyetertunk abban, hogy gyerekeket nem huzunk meg, ez alapszabaly. Mindegy mennyire nez ki jol, csak egy kolyok. Masreszt en tarsat szeretnek nem valami potgyereket, erre meg rajon az, hogy ennyi idos kiscsajokat egyszer meghuzol utana keptelenseg oket levakarni.

Szoval kihagyom. Nalam a no az valahol 27 eves korban kezdodik es egy tinedzserben nem tudok not latni csak egy kislanyt (szellemileg foleg).

32/N

2016. aug. 12. 08:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát némelyik 15 évessel el tudnék képzelni szexet következmények nélkül, de komolyabbat sosem....

Szégyen, nem szégyen bevallom ez van.

Ők még igazából gyerekek, annak ellenére hogy a testük már inkább egy nőéhez hasonló.

F33

2016. aug. 12. 13:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Én 35 évesen addig kúrnék egy ilyen tinilányt, amíg csak ki nem szárad. Nagyon felizgat ez a korosztály, de rám bezzeg sosem tapadnak. 35 éves vagyok.
2017. máj. 23. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!