Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl fiatal hozzám?
Figyelt kérdés
A hétvége alkalmával megismerkedtem egy buliban egy lánnyal. Igazából úgy vettem észre bejövök neki, szimpatikusak voltunk egy másnak. Az egy gáz, hogy 8 évvel fiatalabb nálam...Nem tudom mennyire nagy ez a korkülönbség de engem eléggé aggaszt. Ugye nem igen egy generáció vagyunk és félek nem igen tudunk miről beszélni. Nem is vagyok az a nagy kezdeményező típus így nem is tudom hogy kéne elindítani a dolgot. Köszönöm előre is a tanácsokat!2014. szept. 14. 22:56
2/8 anonim válasza:
Önmagában nem sok a 8 év, attól függ, hány évesek vagytok.
3/8 anonim válasza:
hát igazából attól függ,hogy hány évesek vagytok..
pl 15 és 23 éveseknél nagyon sok,de pl 20 és 28-nál már nem feltétlenül! :)
4/8 anonim válasza:
A párom 7 évvel idősebb nálam és rengeteg közös témánk van, akár még a rajzfilmek is, mert ugyanazokat néztük :)
Mennyi azért a korotok? Mert fiatalabb korban nem mindegy.
Ha szimpatikusnak találtad és ő is téged, akkor próbáld meg.
5/8 A kérdező kommentje:
18-26
2014. szept. 14. 23:00
6/8 anonim válasza:
Én és a barátnőm között is 8 év van, ő még elég fiatal,
de 4 hónapja együtt vagyunk, és mindig van miről beszélgetni ^^
7/8 viktorvarga válasza:
ha te 18 vagy és a csaj 10 akkor egy fa sz vagy ha ezen elgondolkoztál de ha te 28 a csaj 20 aakor is egy faszvagy mert akkormeg örülnikéne:)eleve h megismerkedtél egy csajjal még nem biztos h lesszis belöle valami..sőt.
8/8 anonim válasza:
Nem sok szerintem. Én pl 19 voltam ahogy összejöttem a barátommal, aki akkor 24 volt. Attől is függ, melyik fél mennyire érett, mert ha pl komolyan gondolkozik az a 19 éves lány és jól alakul a kapcsolat akkor hosszabb távú dolog is lehet belőle. Már 4 éve együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!