Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem magam elég szépnek pedig van barátom, mit csináljak?
Honnan kaphatnék visszaigazolást? Így kapcsolatban nem tehetek ki képeket magamról, nem regisztrálhatok ilyen okból társkeresőre stb.
Semmi önbizalmam nincs, mert sosem dícsért senki.
Hogy ezt a dolgot nem hiszed el neki, az egy dolog. De miért idegen emberek véleménye érdekel? Vagy egyáltalán , miért kell neked az, hogy szépnek érezd magad? Miért van rá szükséged? Ezen elgondolkodtál már?
Én rohadtul ronda vagyok. Annak tartom magam, és nem ok nélkül. Sok visszaigazolást is kaptam ami alátámasztja ezt, bár ez a része nem érdekel. A franc akar másoknak megfelelni...
A férjem szépnek, szexinek meg ilyesmiknek tart, és nem tudok mit kezdeni ezekkel a jelzőkkel, mert nem értek vele egyet. Általában nem reagálok rá, vagy megkérem szépen, hogy ne mondja, de nem bírja ki. Viszont arra sincs szükségem, hogy én szépnek tartsam magam . Jól elvagyok így. Attól, hogy csúnya vagyok és ezt tudom is, még boldog vagyok, szeretem az életem, csak nem szeretek társaságba járni. (bár néha azt is szoktam)
Aki tisztában van a saját szépségével, vagy annak képzeli magát, az általában beképzelt p...csaként viselkedik. Ilyen akarsz lenni? Persze kivételek mindig vannak, de elvétve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!