Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elmondtátok anyukátoknak, hogy éltek nemi életet?
Hogy reagált?
Én élek de nincs barátom tehát csak szex és semmi más el kéne mondjam anyunak?
Mindig mondja, hogy ne házasodjak meg éljek ne horgonyozzak le egy pasi mellett mert ő is azt csinálta és szar lett az élete. Ebből azt gondolom nem fogadná rosszul ha elmondanám vagy mégis?
Mit gondoltok?
L/21
Ugyan nincs gyerekem, de ha lesz lányom, akkor sem fogom faggatni erről, csak elmondom, hogy okosan csinálja, bármit is csinál és részemről rendben van.
Jobban örülnék, ha a saját szobájában, biztonságban dugna, bárkivel is tegye, mint hogy bulikban, ismeretlen házakban vágja partiba valami idegen, csak mert félt tőlünk, a szüleitől.
Konkrétan nem, ráadásul eddig még egyik pasimat se mutattam be neki, mert nem tartottam fontosnak. A legtöbb setben úgyis tudtam, hogy nem az az ember lesz a férjem, meg a gyerekeim apja, akkor meg minek vigyem haza? Nyilván a kapcsolat nélküli szexuális élményeimet meg megint nem vele fogom megvitatni konkrétan. De talált már nálam óvszert (mondjuk sosem rejtegettem, csak ott volt, ő meg meglátta, de nem szólt egy szót se), 24 éves csinos, közvetlen nő vagyok, anyukám meg nem idióta :D Egyszer meséltem neki egy sztorit, hogy megijedtem h terhes vagyok, mert fájt a mellem mittudomén, és még tesztet is vettem, arra is csak annyit mondott h neki is volt ilyen, mégsem volt terhes.
Én tök furának érezném odamenni hogy "anyu... amúgy szoktam szexelni, neizguljál", pedig nagyon jó kapcsolatom van anyámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!