Csajok ti elmondtátok anyukátoknak, hogy már nem vagytok szűzek?
szoktunk..
de nem kellett mondanom..
anyukám tudta...pedig semmit nem csináltam másként, előtte is volt pasim, aludtam is a fiúval, mégis, a szüzességem elvesztése utáni első találkozásunk után anyukám tudta..
kérdeztem tőle később (évekkel), hogy honnan? látszott, azt mondta nem, de tudta,
én is tudtam h tudja, mert amikor kettesben voltunk figyelmeztetett, hogy ugye már beszéltünk mindenről, de csak okosan, és ha bármi baj van vagy kérdésem van, fordulhatok hozzá...
Nem mondtam el neki. Amikor 17 évesen lett "hosszabb" kapcsolatom (tehát 17 évesen kezdődött, 2 évig tartott), pár hónap után egyértelművé vált neki, megkérdezte elmenjünk-e tablettát íratni.
Mi tiszteletben tartjuk egymás magánéletét, és sem én, sem édesanyám nem gondoltuk úgy, hogy a szexuális életem rá tartozik. Természetesen ha problémám volt (pl. egyszer voltak fájdalmaim) nyugodtan fordulhattam hozzá tanácsért vagy segítségért, hogy melyik orvost válasszam, nem erről van szó. Hanem inkább arról, hogy nem várta el, hogy beszámoljak neki erről, mert felismerte, hogy van annyi eszem, hogy én magam döntsem el, mikor vagyok érett rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!