Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elmondtátok anyukátoknak...

Elmondtátok anyukátoknak amikor elsőnek szexeltetek? (főleg lány véleményt kérek)

Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 12:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen el.
2008. dec. 27. 12:56
 2/20 anonim válasza:
100%
nem mondtam el. csak évekkel később. de nem mindegy, milyen viszonyban vagytok
2008. dec. 27. 12:57
 3/20 anonim ***** válasza:
A mi viszonyunk nem a legjobb... én sem mondtam el, de anyu is volt fiatal tudja hogy nem sakkozunk, ha egyszer a barátomnál alszok! :)
2008. dec. 27. 13:00
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszadó vagyok, tényleg nem mind1 milyen kapcsolatban vagy anyuddal, én pl. nagyon megbizok benne, mindig is megtudtunk beszélni mindent. De van akiknél tabu téma a szex.
2008. dec. 27. 13:01
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám nagyon fiatal (18 évesen szült engem), nagyon jó volt a kapcsolatunk mindig is. Mégse mentem oda hozzá, hogy "szia anya, nem vagyok szűz" :D Tudta úgyis, hogy miért alszom a barátomnál, és alszik nálunk... Aztán 16 évesen ő mondta, hogy irassak fel gyógyszert.
2008. dec. 27. 13:05
 6/20 anonim ***** válasza:
én sem mondtam el, igaz már majdnem 22 voltam mikor megtörtént és nem is éltem már otthon, de eszembe sem jutott bejelenteni ennyi idős fejjel, hogy mi van. Rá jött magától is, hogy 8hónapon keresztűl nem csak sakkoztunk éjszakánként. Persze ha jóval fiatalabb lettem volna, akkor elmondom neki, de ennyi idősen...
2008. dec. 27. 13:24
 7/20 anonim ***** válasza:
ááá most olvastam el a válaszokat, bocsi a sakkozásért:-) ezt már ellőtte vki:-)
2008. dec. 27. 13:25
 8/20 anonim ***** válasza:
Lényeg hogy senki nem sakkozik éjszakánként a párjával... :D:D (én írtam feljebb)
2008. dec. 27. 14:03
 9/20 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam el neki!
2008. dec. 27. 14:12
 10/20 anonim ***** válasza:
én elmondtam neki, ebbe semmi extra nincs, egyszer úgyis bekövetkezik, és ha még ez már nem ugyanolyan világ mint az anyukám korában, tud segíteni bármiben, bármi problémában. és a franciázást is érti :D imádom anyumat:)
2008. dec. 27. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!