Elmondtátok anyukátoknak amikor elsőnek szexeltetek? (főleg lány véleményt kérek)
Én nem mondtam el. Rájött magától. Egy nagyon pici a kottonpapírból a fotel mögé esett :S:D (de ezt nem vettük észre) éss pont ott takarított :D:D
Aztán rá 1-2 hónapra megtalálta a gumit is :D
Tehát ennyi :D
De majd el süllyedtem :D
Én úgy vagyok vele, hogy amíg ő nekem nem kezd el kitálalni arról, hogy annakidején ő miként huncutkodott, addig én sem tartozom beszámolóval :D
Ellenben hugommal pont tegnap volt egy jó kis beszélgetésünk, ahol teljesen spontán felkerült szóba a dolog, megosztottunk egymással néhány véleményt, aztán témát váltottunk, mintha mi sem történt volna. Nem kell nagy feneket keríteni neki, de mindenképpen összehozza a feleket egy ilyen spontán tracsparty :D
Én elmondtam neki, amikor még anno, 18 évesen megtörtént velem a dolog. A mostani barátommal fél év után voltunk együtt először, és eléggé vicces volt, hogy ő már 2-3 hónappal előtte is nagyban kérdezgette, hogy hogyan is állunk...? Én most 21 vagyok, anyum 51, mégis nyitott, közvetlen, és többször is előveszi a témát, és hálásan néz rám mindig, ha ilyen dolgokról beszélek vele. Azt mondja, imádja, hogy ilyen őszinte vagyok, hogy ennyire megbízom benne, és ez rendkívül jólesik neki. Szerinte az ember szülei szeretnek a legönzetlenebbül, és mindig csak arra törekednek, hogy nekünk a legjobb legyen, és ha bármi baj van, ők sietnek legelőször a segítségünkre...
Szóval, ha olyan a kapcsolat anya-lánya között, szerintem mindenképpen érdemes elmondani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!