Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elmondtátok anyukátoknak...

Elmondtátok anyukátoknak amikor elsőnek szexeltetek? (főleg lány véleményt kérek)

Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 12:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem. De amikor összejöttem a barátommal, elvitt fogamzásgátlót íratni, s ő is tudja, hogy nem mindig infót tanultunk éjjelente...
2008. dec. 27. 14:50
 12/20 anonim ***** válasza:
én nem mondtam el, de bizonyára tudja. ugyanakkor én nagyon rossz viszonyban vagyok vele, tulajdonképpen semmi bensőségesről nem is beszélünk, csak úgy vagyunk. azt sem engedte eddig egyszer sem, hogy a páromnál ott aludjak, vagy ő nálunk, de azt sem, egy olyan barátnőmnél, akinek a szüleit ismeri... pedig 17 éves vagyok. szeretnék tablettát szedni, de egyelőre szégyellem megkérni anyát, hogy írassunk föl.
2008. dec. 27. 17:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam el. Rájött magától. Egy nagyon pici a kottonpapírból a fotel mögé esett :S:D (de ezt nem vettük észre) éss pont ott takarított :D:D

Aztán rá 1-2 hónapra megtalálta a gumit is :D

Tehát ennyi :D

De majd el süllyedtem :D

2008. dec. 27. 21:06
 14/20 anonim válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy amíg ő nekem nem kezd el kitálalni arról, hogy annakidején ő miként huncutkodott, addig én sem tartozom beszámolóval :D

Ellenben hugommal pont tegnap volt egy jó kis beszélgetésünk, ahol teljesen spontán felkerült szóba a dolog, megosztottunk egymással néhány véleményt, aztán témát váltottunk, mintha mi sem történt volna. Nem kell nagy feneket keríteni neki, de mindenképpen összehozza a feleket egy ilyen spontán tracsparty :D

2008. dec. 27. 22:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Még nem mondtam el, de gondolom rájöhetett, hogy nem véletlenül csukjuk magunkra a szobaajtót, ha nálam van a barátom :) De már tudja, hogy nem vagyok szűz, mert épp akció közben nyitott ránk :S Elég gyorsan rántottuk magunkra a takarót, de szerintem tiszteletből "nem vette észre" :) Mindenesetre nem tette szóvá... Viszont irtó kínos szitu volt, pedig 23 vagyok...
2008. dec. 28. 22:19
 16/20 anonim válasza:
100%

Én elmondtam neki, amikor még anno, 18 évesen megtörtént velem a dolog. A mostani barátommal fél év után voltunk együtt először, és eléggé vicces volt, hogy ő már 2-3 hónappal előtte is nagyban kérdezgette, hogy hogyan is állunk...? Én most 21 vagyok, anyum 51, mégis nyitott, közvetlen, és többször is előveszi a témát, és hálásan néz rám mindig, ha ilyen dolgokról beszélek vele. Azt mondja, imádja, hogy ilyen őszinte vagyok, hogy ennyire megbízom benne, és ez rendkívül jólesik neki. Szerinte az ember szülei szeretnek a legönzetlenebbül, és mindig csak arra törekednek, hogy nekünk a legjobb legyen, és ha bármi baj van, ők sietnek legelőször a segítségünkre...

Szóval, ha olyan a kapcsolat anya-lánya között, szerintem mindenképpen érdemes elmondani. :)

2008. dec. 29. 00:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem. Attól függetlenül,hogy mindig is jó viszonyom volt/van anyummal, ugy éreztem, hogy ez az én magánügyem és eszemben sem volt a szüleim orrára kötni.
2008. dec. 30. 16:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Ezt ne tedd mert ez magánügy.
2008. dec. 30. 22:25
 19/20 anonim ***** válasza:
15 vagyok féléve vesztettem el ( akkor még 14 voltam ) és azóta se tudtam rávenni magamat h elmondjam anyumnak. Szinte pedig minden hétvégén egymásnál alszunk a barátommal. A pettinget azt tudja..de hát majd ráveszem amgam egyszer..:)
2009. jan. 2. 14:10
 20/20 anonim válasza:
Én még szűz vagyok de anyukám tudja hogy pár hónapja együtt vagyok a pasimmal.És ő mondta nekem hogy, csak aztán ügyesen...és nem szeretne tablettáért rohangálni másnap.:)
2009. márc. 12. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!