Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom legjobb barátjának az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom legjobb barátjának az ágyában ébredtem. Haragszik rám, annyira szégyellem magam?!

Figyelt kérdés

Nem úgy volt az, ahogyan sokan most gondoljátok...

Egy szórakozóhelyen voltam a barátnőimmel, és ott összefutottam a párom (aki egyébként már a vőlegényem) legjobb haverjával. Később, amikor indultam volna már, felajánlotta, hogy hazavisz, úgyis messze lakom a helytől, jól is jött volna. Elindultunk, de mondta, hogy álljunk meg nála pár percre, muszáj felmennie valamiért. (őszintén szólva fogalmam sincs mit keresett, nem emlékszem) Felmentünk, bennem volt pia, és amúgyis fájt a fejem, leültem az ágyára, amíg kereste azt a valamit, és egyszerűen elaludtam, úgy ruhástul, mindenestül az ágyában. Reggel meg arra ébredtem, hogy a párom is ott van. Mondta a haverja, hogy még az éjjel felhívta a páromat, hogy mi a szitu, ő meg mondta, hogy majd reggel értem jöm. Magam sem tudom pontosan miért, de baromira szégyelltem magam, bocsánatot is kértem mindkettőjüktől, a párom mondta, hogy ne fújjam fel, nem nagy dolog, de egyszerűen látom rajta, hogy mintha dühös lenne, és rosszul is esett neki a helyzet.

Sose éreztem még magam ilyen rosszul... Túlreagálom? Vagy hogy engeszteljem ki emiatt?

2016. aug. 4. 12:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az fontos a sztoriban, hogy miért mentetek fel a lakására. Mert az fura a sztoriban.
2016. szept. 23. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!