Szegyellem a legjobb baratnomet?
Én sülve főve szinte együtt voltam,vagyok legjobb barátnőmmel vannak dolgai ami idegesítőek,észre vettem barátságunk elején ezek fel sem tűntek. Olyan mindketten elvoltunk ájulva,ismerkedtünk meg minden happy. Aztán ahogy teltek a hónapok még jobban megismertük egymást,na meg lassan 3 éve ismerem. Vannak szokásai dolgai ami kiidegelnek. Persze szeretem,imádom. De régen 8-10 órákat is képesek voltunk együtt lenni. Most már 3 óra is bőven sok. Minden talit,beszélgetést várok meg minden. De mintha az a kezdeti haverkodás,ismerkedés elmúlt volna. Igazából úgy érzem vagy 10 éve ismerem :D annyi mindent megéltünk,átéltünk együtt. Kihúztuk egymást a kakiból.
Sok össze veszések ellenére se bírtuk 1,5 hétnél tovább,hogy nem beszélünk.
Amúgy anyámnak,húgomnak és apámnak is vannak idegesítő szokásai amitől világgá mennék,hogy ajjjajj. Akkor biztos én sem szeretem őket. És engem sem szeret senki,mert nekem is vannak idegesítő szokásaim. Ezt annak a válaszadónak írtam aki írta,hogy ha vkit szeretsz a hibáival szereted.
Amúgy barátaimat és a fent említett legjobb barátnőm nem szégyelltem,szégyenlem sose. Sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!