Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérdés a nőkhöz, lányokhoz....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdés a nőkhöz, lányokhoz. Te milyen anyós leszel majd szerinted?

Figyelt kérdés

2016. aug. 4. 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok sem konfliktuskereső, sem furkálódó alkat, ez már sztem jó alap. Az tuti, hogy nem tudok szuperkedves lenni olyan emberekkel, akik nem szimpatikusak vagy bunkónak, hülyének tartom őket, így ez meg lehet negatív is. Mindenesetre mások tapasztalatai alapján biztos, hogy nem lennék az az anyós, aki nem akarja elengedni a fiát és maga mellett tartja örökre.
2016. aug. 4. 11:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Vérszomjas 😧😁
2016. aug. 4. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Olyan, aki azt szeretné, hogy a gyereke boldog legyen a választottja mellett. Még nem vagyok szülő, és még anyámból sem lett anyós, sem a tesóm sem én nem találtunk még rá a megfelelő társra. Anyai nagyanyám mintáját pedig nem akarom követni, az rossz út. Apai nagymamámat nem ismertem, pár évvel a születésem előtt meghalt, nem tudom, milyen ember volt.
2016. aug. 4. 12:12
 4/9 icu75 ***** válasza:
100%
Szuper anyós leszek,megígérem,csak vigye a fiamat! :-)
2016. aug. 4. 12:18
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
Én azt nem fogom megérni, az érettségijük előtt kinyírnak a gyerekeim a hülyeségeikkel.
2016. aug. 4. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:
" az érettségijük előtt kinyírnak a gyerekeim a hülyeségeikkel." - A te nevelésed...
2016. aug. 4. 12:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Igyekszem majd visszaemlékezni és kerülni azokat a helyzeteket amik nekem kellemetlenek voltak a saját anyósommal, de gondolom nem mindet sikerül, az élet már csak ilyen :)

Az ember akkor jön rá mennyi mindent elrontottak a szülei és mégis mennyi mindent köszönhet nekik, mikor ő maga is szülővé válik.

2016. aug. 4. 12:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Még odébb van a kérdés, de úgy vagyok vele, hogy a lányomat fogom figyelni, jól érzi-e magát a párjával, boldog-e vele. Nekem ez a fontos. Mondjuk alapvetően nyitott természet vagyok, kevésbé előítéletes, nem vagyok sem rasszista, sem az nem befolyásol különösebben, hogy néz ki a másik ember. Ez szerintem nem rossz alap, ha új családtag érkezik. Amivel gondok lehetnek, az az, hogy egy aggódós és egyszerre kíváncsi természet is vagyok. De tudatosan figyelni fogok arra, hogy a legjobb szándékkal se pofátlankodjak be a kelleténél jobban az életükbe. Nekem sem esne jól. Szerintem a megoldás ilyenkor az, hogy keresek magamnak mindig valami elfoglaltságot, magyarul élem a saját életem.
2016. aug. 4. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát azt hiszem olyan aki akkor megy ha hívják és akkor beszél ha kérdezik!
2016. aug. 9. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!