Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok anyósom reakciójára, mégis hogyan kellene értelmeznem?
Tehát összegezve. Barátom tősgyökeres budapesti én pedig vidéki vagyok, egy kisebb vidéki megyeszékhelyen lakom. Habár ő pesti mindig is kertes házban élt, ahogy most is és az anyja is külön egy másik kertes házban. Én világéletemben panelban éltem,nevelkedtem.
Sajnos egyenlőre csak hétvégén találkozunk,de majd össze akarunk költözni.
A lényeg,hogy most hétvégén az anyukája átjött barátomhoz amikor nem volt otthon és először beszélgettünk kettesben. Majdnem fél éve vagyunk együtt. Szóba került a kertészkedés,amit ő hozott fel,hogy még mennyi munka vár rá is,meg a fiára, én meg azt mondtam erre,hogy sajnos én szinte semmit sem tudok a kertészkedésről,mert tipikus panellány vagyok, panelban élek. Az anyjának a szemei hirtelen kikerekedtek mint egy bagolynak és szinte számonkérés szerűen megkérdezi,hogy: hogy-hogy te panelban laksz? Hirtelen nem is értettem,hogy ez miért lett nekem szegezve. Mondtam normálisan,hogy mi a helyzet velem ő meg furcsán elmosolyodott. Nem tudom ezt hova rakni, szerintetek ez mit jelenthet? Tudja,hogy milyen környéken lakom,meg melyik városban.
Ennyiből akár még az is lehet, hogy te reagáltad túl.
Szerintem ne értelmezd sehogy, ha valóban vannak veled kapcsolatban negatív érzései, arra úgyis rá fogsz jönni.
En is videki vagyok, baratom budapesti. Lassan 3 eve vagyunk egyutt, es nemreg derult ki, hogy az egesz csaladja ugy kepzelte, hogy kertes hazban elunk, es mindegyik nagymamam kertes hazban el. Szerintem ez valami pesti felfogas lehet, hogy ha videk, akkor ott csak kertes hazak vannak:D
Szerintem csak meglepodott, felesleges ezen agyalni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!