Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te összejönnél olyannal akinél nincs benti wc, gáz (tehát fával van fűtés télen), a fürdő 30 éves és romokban, és a falak dohosak. Szóval ez számítana?
Attól függ. Kicsit hasonló helyzetben vagyok én is (nem dohosak a falak és van benti vécé) és bizony nem egyszerű megoldani. Sajátos építési móddal készült a házunk és nem úgy van, hogy piff-paff kibontok egy falat és újrafalazom.
Szóval attól függ a dolog, hogy mi a helyzet valójában. Tudna-e rajta segíteni (például utólagos vízszigeteléssel, utána szárítóvakolattal), vagy nem és persze akar-e, vagy sem. A gáz bevezetése megint költséges mulatság, csak egy mérőhely kiépítése 150-200 ezer körül van és akkor még be is kell vinni a házba + kazánt is kell venni. Összesen ez is lehet 1 millió +...
Összetett kérdés, de szerintem nem lenne probléma, ha meg tudjuk rövid időn belül oldani. Ha viszont azt látom rajta, hogy neki tökéletesen megfelel ez, akkor lépnék a francba. Nem akarok igazából cseverből vederbe kerülni.
A fával való fűtés viszont nem értem, hogy miért gond. Nálunk is az van... kazánnal, amikre radiátorok vannak kötve. Gyakorlatilag majdnem ugyanaz mintha gázzal menne, csak talán egy kicsit kevésbé komfortos.
Kizárt!
Rühellem,undorodom a lelakott fürdőszobától!
Dohos falak? Nem!!!
Legyen már mindenkinek érthető, hogy nem arról van szó, hogy nincs eleresztve a srác anyagilag, hanem igénytelen és az ilyen ember nemcsak hogy a környezetében de más dolgokban ezt fogja adni. A környezet tükrözi az a személyt ahol él.
Pl. egy ilyen srácot érdekli a jövője, egészsége vagy a partnere, védekezni fog? Mert szerintem nem.
exem szülei tanyán laktak.
A fával tüzeléssel nincs bajom, mi is fűtöttünk azzal régebben.
Volt fürdőszoba, de nem volt bent wc.
Ergo pottyantós..
a használata után egy élmény volt bevonulni a fürdőbe kezetmosni.
Mindig naaagy csomag nedves törlőkendővel jártam hozzájuk ( nagywc után itthon fürdeni szoktam- vagyis inkább bioritmusom rá van állva arra, hogy fürdés előtt menjek el.).
A menstruáció is egy élmény volt. Hova kéne dobni a tampont?
Az ülőkét is mindig körberaktam papírral..
... mégis összeszedtem egy makacs kombinált fertőzést (gomba+protozoa egyszerre).
Nyáron meg a szagok.
nem emiatt szakítottunk, de exem szüleihez igyekeztem minél kevesebbszer járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!