Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te összejönnél olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te összejönnél olyannal akinél nincs benti wc, gáz (tehát fával van fűtés télen), a fürdő 30 éves és romokban, és a falak dohosak. Szóval ez számítana?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 19:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Attól függ. Kicsit hasonló helyzetben vagyok én is (nem dohosak a falak és van benti vécé) és bizony nem egyszerű megoldani. Sajátos építési móddal készült a házunk és nem úgy van, hogy piff-paff kibontok egy falat és újrafalazom.

Szóval attól függ a dolog, hogy mi a helyzet valójában. Tudna-e rajta segíteni (például utólagos vízszigeteléssel, utána szárítóvakolattal), vagy nem és persze akar-e, vagy sem. A gáz bevezetése megint költséges mulatság, csak egy mérőhely kiépítése 150-200 ezer körül van és akkor még be is kell vinni a házba + kazánt is kell venni. Összesen ez is lehet 1 millió +...

Összetett kérdés, de szerintem nem lenne probléma, ha meg tudjuk rövid időn belül oldani. Ha viszont azt látom rajta, hogy neki tökéletesen megfelel ez, akkor lépnék a francba. Nem akarok igazából cseverből vederbe kerülni.

A fával való fűtés viszont nem értem, hogy miért gond. Nálunk is az van... kazánnal, amikre radiátorok vannak kötve. Gyakorlatilag majdnem ugyanaz mintha gázzal menne, csak talán egy kicsit kevésbé komfortos.

2016. júl. 29. 20:45
 12/26 anonim ***** válasza:
Kizárt... ez egy cigányputri leírása.
2016. júl. 29. 21:04
 13/26 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatnál nem szempont. Viszont biztosan nem költöznék hozzá.
2016. júl. 29. 21:06
 14/26 Blade Bone ***** válasza:
Igénytelen nővel biztos hogy nem! A közös házat is leépítené, ha neki ez a megszokott.
2016. júl. 29. 21:18
 15/26 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Kizárt!

Rühellem,undorodom a lelakott fürdőszobától!

Dohos falak? Nem!!!

2016. júl. 29. 22:02
 16/26 anonim ***** válasza:
Ossze, mert sajat hazam van ergo velhetoleg 5 es fel percet toltenek az o kecojaban, tehat nem zavaro tenyezo, inkabb csak furcsa igy a 21.-ik szazadban.
2016. júl. 29. 22:14
 17/26 anonim ***** válasza:

Legyen már mindenkinek érthető, hogy nem arról van szó, hogy nincs eleresztve a srác anyagilag, hanem igénytelen és az ilyen ember nemcsak hogy a környezetében de más dolgokban ezt fogja adni. A környezet tükrözi az a személyt ahol él.

Pl. egy ilyen srácot érdekli a jövője, egészsége vagy a partnere, védekezni fog? Mert szerintem nem.

2016. júl. 29. 22:23
 18/26 anonim ***** válasza:
NEM! 26 évesen hazaköltöztem a gyerekkel, mert be kellett látnom, hogy nem jó, ahogy élünk. A volt férjem mindig is igénytelen volt, és ilyen lettem én is! Amíg ketten voltunk, elviseltem, de a gyerek miatt már nem!
2016. júl. 29. 23:07
 19/26 anonim ***** válasza:

exem szülei tanyán laktak.

A fával tüzeléssel nincs bajom, mi is fűtöttünk azzal régebben.

Volt fürdőszoba, de nem volt bent wc.

Ergo pottyantós..

a használata után egy élmény volt bevonulni a fürdőbe kezetmosni.

Mindig naaagy csomag nedves törlőkendővel jártam hozzájuk ( nagywc után itthon fürdeni szoktam- vagyis inkább bioritmusom rá van állva arra, hogy fürdés előtt menjek el.).

A menstruáció is egy élmény volt. Hova kéne dobni a tampont?

Az ülőkét is mindig körberaktam papírral..

... mégis összeszedtem egy makacs kombinált fertőzést (gomba+protozoa egyszerre).

Nyáron meg a szagok.

nem emiatt szakítottunk, de exem szüleihez igyekeztem minél kevesebbszer járni.

2016. júl. 29. 23:12
 20/26 anonim ***** válasza:
Na erre jók a párkapcsolatok. Fuu gyere meszeljünk ki.. Gyűjtsünk erre..arra.. Közösen, ha építő egy kapcsolat sokra lehet vinni. És ha az lett volna a kérdés, hogy beköltöznétek egy luxusvillába... Mindenki igenelt volna. Kiváncsi lennék ki mit hoz össze önerőből?
2016. júl. 29. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!