Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lehet? Sok kapcsolatomba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet? Sok kapcsolatomban előfordult, hogy a páromnak gondjai voltak. Nem becsült meg?

Figyelt kérdés

Alacsony önbizalommal rendelkező, szép arcú, jó alkatú hölgy voltam az elmúlt években, kb 8 kiló plusszal maximum.

Összejöttem a partneremmel, komoly kapcsolat lett belőle.

Mindig gond volt azzal, hogy elkezdtük úgymond az akciót és egy két perc után elment a kedv, látványosan. Nem vagyok vonzó akkor ezek szerint? Mivel több partneremnél is volt, és szinte mindegyiknél, szeretném tudni, hogy mivel válthatom ezt ki. Esetleg lenéztek, vagy hogyan?

2016. júl. 28. 03:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Miért nem kérdezted meg tölük?

Egyébként kizárt, hoyg a kinézeted - mert az akció elött is ugyanúgy néztél ki.

Valószínübb, hogy vagy csinálsz/nem csinálsz valamit, ami zavaró, vagy egyszerüen több olyan férfit fogtál ki, akik veled akarta egy utolsó kísérletet tenni, hoyg hátha sikerül nekik.

2016. júl. 28. 07:33
 2/9 A kérdező kommentje:

De, csinálok valamit, de ugye, jól sejtem, nem teljesen normális, ha a pasi csak akkor érez vágyat, ha én végig aktív vagyok?

Ezt hogy értetted?Utolsó próbát?

2016. júl. 28. 12:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Vagy olyan szerencséd volt,hogy olyanokat fogtál ki,akik más nőkkel is így jártak,vagy nagyon is szépnek tartanak és megfelelési kényszer miatt járnak így.
2016. júl. 28. 12:57
 4/9 fru_ ***** válasza:
8 kiló az nem tragédia, gondolom nem ápolatlanság- nekem is felfoghatatlan, a pasi már akkor s befejezi, ha közben cigánygyerekek kezdenek potyogni.
2016. júl. 28. 15:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat! Fogok még ezen gondolkodni.
2016. júl. 28. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Az a "sok" 2-3-4?

Ahogy a GYK-t elnézem elég sok fiatal srácnak vannak ilyen gondjai, kehet, hogy egyszerűen peched van, és sztesszeseket fogtál ki.

És aztán, hogy "elment a kedv" - le is léptek, semmi próbálkozás? :O

2016. júl. 28. 18:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Idősebbek is voltak kevesebb tapasztalattal. Lássuk, egy, kettő, három, nem tudom mert nem emlékszem az összes ilyen bántó emlékre. De mindig ez volt újabban.
2016. júl. 29. 21:55
 8/9 anonim ***** válasza:

nem a te hibád, ezek a GYK-s fiatalemberek jutnak eszembe 25-30 éves, és kérdezik, hogy baj-e, hogy még nem volt barátnőjük.

Az nem, ez meg igen.

2016. júl. 31. 12:53
 9/9 fru_ ***** válasza:
Ragaszkodj a tapasztalthoz, ezek az élmények csak lefelé viszik az önbizalmadat!
2016. júl. 31. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!