Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet? Sok kapcsolatomban előfordult, hogy a páromnak gondjai voltak. Nem becsült meg?
Alacsony önbizalommal rendelkező, szép arcú, jó alkatú hölgy voltam az elmúlt években, kb 8 kiló plusszal maximum.
Összejöttem a partneremmel, komoly kapcsolat lett belőle.
Mindig gond volt azzal, hogy elkezdtük úgymond az akciót és egy két perc után elment a kedv, látványosan. Nem vagyok vonzó akkor ezek szerint? Mivel több partneremnél is volt, és szinte mindegyiknél, szeretném tudni, hogy mivel válthatom ezt ki. Esetleg lenéztek, vagy hogyan?
Miért nem kérdezted meg tölük?
Egyébként kizárt, hoyg a kinézeted - mert az akció elött is ugyanúgy néztél ki.
Valószínübb, hogy vagy csinálsz/nem csinálsz valamit, ami zavaró, vagy egyszerüen több olyan férfit fogtál ki, akik veled akarta egy utolsó kísérletet tenni, hoyg hátha sikerül nekik.
De, csinálok valamit, de ugye, jól sejtem, nem teljesen normális, ha a pasi csak akkor érez vágyat, ha én végig aktív vagyok?
Ezt hogy értetted?Utolsó próbát?
Az a "sok" 2-3-4?
Ahogy a GYK-t elnézem elég sok fiatal srácnak vannak ilyen gondjai, kehet, hogy egyszerűen peched van, és sztesszeseket fogtál ki.
És aztán, hogy "elment a kedv" - le is léptek, semmi próbálkozás? :O
nem a te hibád, ezek a GYK-s fiatalemberek jutnak eszembe 25-30 éves, és kérdezik, hogy baj-e, hogy még nem volt barátnőjük.
Az nem, ez meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!