Előfordult már veletek, hogy FB-én buli után, nem teljesen józanul gázos postokat raktatok ki és másnap legszívesebben elsüllyedtetek volna?
Én megtettem.
A saját falamra kiírtat még másnap töröltem, de mivel nem vagyok face függő, csak napok után vettem észre, hogy a sport klubom csoportjába is írtam valami nagyon égőt, amire nem is emlékeztem. :(
A héten pihenőn vagyok bizonyos okokból, de egyszerűen képtelen leszek hétfőn bemenni :(
21/L
Mondd azt, hogy nem te írtad, hanem buliban a részeg ismerősöd szórakozott a telefonoddal és írogatott a nevedben :)
Szerencsére piásan is csak üzenetet írok x-nek vagy y-nak, amit józanul azért kicsit túlzásnak tartok. De nyilvánosan, üzifalra nem írtam, tettem ki semmit sem .)
szerencsére nem...
nem iszok alkoholt, max 1 évben 1x de akkor is keveset és nem nagyon facebookozok :D
szóval ez a veszély nem fenyeget...
23F
:DDDDDD
írtam hülyeséget, de másnap mindig megnézem a tevékenységi naplót!
Ajánlom neked is!!!!
" de másnap mindig megnézem a tevékenységi naplót!
Ajánlom neked is!!!!"
Köszönöm, szoktam, de zúgó fejjel nem jutott eszembe :)
AMúgy nem szoktam piálni, ha szoktam volna, akkor nem ütött volna ki ennyire az az este :)
Köszönöm a válaszokat.
Kitaláltam a taktikát. Úgy megyek majd be, mintha semmi nem történt volna.
Ha valaki netán megjegyzést tesz, akkor megmondom őszintén, hogy többet ittam a kelleténél és bocsi. Úgyis tudják, hogy nem jellemző rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!