Előfordult, hogy megismertél egy fiút a neten, de nem mertél vele találkozni, mert úgy gondoltad, hogy csalódás lennél neki élőben?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 19:08
1/8 piriiiii válasza:
Hogyne. De mostanában már fordítva érzem ezt.
Valamilyen formában mindig csalódás lesz a vége, egyik-másik félről.
2/8 anonim válasza:
Lánnyal voltam így , fiúval még nem... :o Habár bennem mindenki csalódik mindig, szóval van okom félni. Jól ismerem magam.
5/8 anonim válasza:
Igen. Végül addig halasztgattam mindenféle idióta indokra hivatkozva, hogy másokkal kezdett ismerkedni. Mondjuk ez még mindig jobb, mintha rögtön taliztunk volna és akkor jön rá, mennyi időt elvesztegetett rám feleslegesen és akkor kezd el másokkal randizni. Igy legalább volt pár hónap plusz időm, amit "vele" tölthettem.
6/8 homo ludensz válasza:
Mikor a neten megismerkedtem az illetővel akkor már annyit beszéltünk a skypen hogy bár izgatott voltam de tudtam hogy élőben találkoznunk kell. Ennek nyolc éve.
7/8 anonim válasza:
Ritkán volt olyan, hogy ismerkedtem volna a neten, de ha úgy alakult, nem húztam az időt a személyes találkozás halogatásával, főleg ha pl egy városban vagy annak vonzáskörzetében lakunk mindketten. Ha valaki tényleg szimpatikus, akkor a személyes kapcsolatra törekszem. :)
8/8 anonim válasza:
Igen. Rendes, a hülyékkel,is kedves, de ő egy videós, nem izgulom túl a dolgot, csak az a tipikus rajongó lennék számára, aki előbb-utóbb úgy is otthagyja. Meg kb 7 éves koromtól félek,10 től már rettegek, hogy sohhaa se házasodok. (Utálom magam dicsérni, de az osztályban szeretnek és már két fiú egyicipicit elkezdett addig közeledni felém, amíg elrettentem)nekem csak olyan "szerelmem" van, mint pl.egy kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!