Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen könnyen lemondana?
Figyelt kérdés
A barátom meglehet nem szeret. Volt egy kis összezördülés köztünk, amit megoldottunk. Ami összezavar az az, hogy olyan könnyen elengedne. Mármint, nem azt várom, hogy loholjon utánam de egy kicsit sem rázkódna meg. Amikor arról volt szó lehet jobb lenne külön, akkor azt mondta mondjam meg mit akarok mert az évek azok múlnak. Ilyen tényszerűen beszélt, semmi érzelem, szemrebbenés nélkül. Mintha ezt mondta volna ma reggel kétszersültet evett paradicsommal. Bennem mindig kivált érzéseket, ha szakitás jönne szóba akkor szomorúságot, máskor megkönnyebbülést, de nem semmit mint nála.
Ha hiszed, ha nem, én ugyanígy viselkedtem az exemmel!
Azt hiszem, hogy nem elégedett veled. Számíthat rád, mint párjára? Nem picsogsz túl sokat? Nem vagy esetleg túl sok?
26/F
2016. júl. 24. 15:32
2/13 anonim válasza:
Helyedben ez nekem is rosszul esne. Jó, nem az a típus vagyok, hogy elvárom, loholjon utánam, de néha pont ezekben az ínséges időszakokban derül ki, hogy jól döntök-e a szakítással vagy sem. Ha már egyébként is kételkedem a barátom érzéseiben és azért hozom fel a szakítást, én is biztos inkább megerősítést várnék, hogy szeret és picit küzd, kimutatja h nem akar elveszteni. De ha az ellenkezője történik, akkor bebizonyosodik, hogy jól éreztem: tényleg nem szeret. Nagyon nagyon rossz ezzel szembesülni, de ilyenkor tényleg jobb szakítani.
Barátod egyébként tényleg elég tényszerű és érzelemmentes. :
2016. júl. 24. 15:32
3/13 anonim válasza:
Nőként én is ilyen vagyok. Egy párkapcsolat nem a veszekedésről szól. Ha nem vagyok boldog mellette, akkor nem maradok vele és továbblépek.
2016. júl. 24. 15:34
4/13 A kérdező kommentje:
Csak a boldogságért tenni is kell! Szerintem sem elégedett velem.. De miért azt nem tudom? Sok energiát öltem ebbe a kapcsolatba, ha beteg volt, depressziós, problémái voltak mindig ott voltam, szaladtam hozzá. Nem sajnáltam saját magamat félretenni. Aztán ahogy a saját életemet is épitgetni kezdtem, féltékeny lett. Itt kezdődtek a gondok. Leginkább ahjoz tudom hasonlitani a dolgot, amikor az apuka féltékeny lesz a babára, a figyelemre amit az anyuka már nem csak őrá összpontosit, hanem osztoznia kell rajta.
2016. júl. 24. 15:43
5/13 Noren1989 válasza:
Tehát...ő egy...energiavámpír.
Bocsáss meg, de a helyedbe én lemondtam volna róla. Nincs a földön annyi szellemi energia, amit ezek ne tudnának felemészteni!
2016. júl. 24. 16:00
6/13 anonim válasza:
# 4, ezek után kérdezed? Ne rontsd el a saját életedet, menj és ismerkedj. Rengeteg férfi létezik. :)
2016. júl. 24. 16:11
7/13 omba válasza:
Neki semmit nem jelent ez a kapcsolat, de neked se sokat:
"ha szakitás jönne szóba akkor szomorúságot, máskor megkönnyebbülést" - szerintem nem kell tovább húzni.
2016. júl. 24. 16:56
8/13 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Nagyon szerettem őt, csak aztán nem is tudom mi történt. Elkezdett hanyagolni, mások miatt. Nem baj hogy mások is vannak az életében csak eközben mindenre féltékeny volt, a barátaimra, a munkámra, a hobbimra. Magyarán mindenre, ami nem ővele kapcsolatos.. Igaz, hogy elejében csak vele foglalkoztam, mindent és mindenkit félrelöktem de ez sem helyes és egészséges. Nem volt életem rajta kivül.
2016. júl. 24. 17:28
9/13 Noren1989 válasza:
Fontos egy kapcsolatban, hogy meglegyen a magánszféra. Valószínűleg sokat voltál a nyakán, támogattad. Egy férfinek azért el kell hinnie, hogy ő a nagy, erős, sebezhetetlen fickó. Mondjuk sokaknak nem megy.
Hogy miért nem beszélte meg veled, nem tudom.
2016. júl. 24. 17:39
10/13 A kérdező kommentje:
5. Hidd el nagyon sok mindent el lehet viselni, ha az ember tudja miért teszi. Nem ok nélkül választottam pont őt (nem érdekkapcsolat csak más volt mint mások)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!