Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik az az életkor, amin ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az az életkor, amin ha az ember túljut, akkor már furcsa, hogy még soha nem volt senkije, nem csókolózott stb?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy mindenkinek magánügye ez az egész, és nincs ilyen, hogy valaki "le van maradva", és hogy nem azért kell párt keresni, lefeküdni valakivel, hogy az ember elmondhassa magáról, hogy ez is meg volt neki stb. Fel vagyok készülve az ilyen válaszokra. Viszont azt álszent dolognak tartom, hogy a legtöbb ember mégis furcsán néz, amikor meghallja, hogy X ember 28 éves és még nem csókolózott lánnyal, pláne nem is szexelt.

Tehát a kérdésem az lenne, hogy kb. melyik az a min. életkor, ami után elkezdesz furcsán nézni, ha megtudod, hogy valaki még nem létesített semmilyen szerelmi/szexuális viszonyt?

2016. júl. 21. 11:46
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Én nem az ítélkezésről kérdeztem, csupán csak arra vagyok kíváncsi, hogy hány éves kortól furcsállod, ha valaki még szűz. Ebben nincs semmi ítélkezés, nem kell belemagyarázni semmit, csak egy ártatlan kérdés.

Egyébként én már 16 éves korom óta nem vagyok szűz, úgyhogy nem rólam van szó. Viszont van az ismerősi körömben olyan, aki elmúlt 25 éves, és még soha nem volt neki semmi. És igen, furcsállom, de nem ítélem el. Ez a haverom viszont teljesen beletörődött a dologba, és hiába unszolom, nem akar semmit sem tenni, hogy nője legyen. Pedig csak annyi a "hibája", hogy félénk, és kicsit túlsúlyos. Viszont jól viszonylag jól keres, úgyhogy simán találhatna magának valakit, ha akarna, mert semmi baj nincs a külsejével egyébként (hiszen attól, hogy valakin van egy kis felesleg, simán lehet valakije...). De nem. Beletörődött, és én ezt nem tudom megérteni. Úgyhogy igenis, furcsának tartom.

2016. júl. 23. 02:47
 22/27 anonim ***** válasza:
A haverod kivételes eset (persze ha tényleg csak ez a két kis mértékű "hibája" van). Ennek ellenére akkor sem értem, hogy benned miért vált ki minimális mértékben is meglepődöttségest, ha azt látod, hogy valaki jóval elmúlt 20 és még sosem volt csaja. Ha egy hétig egy alacsony, gebe és ronda pasi bőrébe bújnál, azután belátnád, hogy ha nem ütöd meg az átlagos szintet (amibe te bővel beletartozol), akkor kvázi lehetetlen elveszíteni a szüzességet. Mert a rám jellemző 3 tulajdonság még külön-külön is taszítja a nőket.
2016. júl. 23. 10:18
 23/27 A kérdező kommentje:
Akkor nem azt furcsállom, hogy valaki 25év felett szűz, hanem azt, ahogy erre ideológiákat gyárt, amik külső szemmel nevetségesnek hatnak, és beletörődik ebbe az egészbe. Mintha ez neki nem járna, csak mert vannak vélt problémái pl. a testével, ami miatt azt hiszi, hogy senkinek se kéne. Most komolyan, ez valahol azért tényleg nem normális...
2016. júl. 23. 11:46
 24/27 anonim ***** válasza:

Olyan a világ, hogy csak a felmutatott eredmény számit, a miért az nem. Na meg sokan hazudják mert ök ugy akarják, közbe a párnájukból facsarni lehet a könnyeket akkor sirnak amikor senki se látja őket. Válasz 20 csók és 25 szex kb de talán 30 is belefér. Azért aki nem csókolózott soha azt valamiért nem hivták randira, nem volt bulizni vagy ......Nem hivott senkit öt sem hivták randira,

Mély vallás se kifogás. Máriapócsi zarándoklaton is láttam párt egymásra találni.

15 fölött dúlnak a hormonok és ha valakinek tetszik valaki csak elhivja találkozóra azért csak csak összejön egy csókocska valahogy.

Tanulás karrierizmus, szerintem a közben is kell néha lazítani egy csók olyan örömöt okoz (főleg szüz embereknek) ami energiát ad tanuláshoz munkához.

Miértekre visszatérve nem kicsufolni lenézni kellene a ügyetlen tini kortársakat, hanem segíteni..." Héé haver melyik lány tetszik? Hivd el randizni ezt meg azt csináld..."

Még ami ok lányoknál akik kevésbé dekorativak Justin T meg a sok tini sztár Fluor Tomi akibe szerelmesek és róluk álmodnak a padtárs srác helyett ennek eredménye a lány poszterrel smárol a fiu hoppon marad :))

2016. aug. 26. 16:42
 25/27 A kérdező kommentje:

Egyébként az ilyen kifogásokat, hogy valaki pl. a karrierje miatt nem keres lányt, én sem tudom hová tenni. Aki ilyet mond, szerintem csak palástolja a saját nyomiságát, és valamit mond, hogy csak úgy mondjon valami erre... D

Az ilyet én tényleg nyominak tartom, de nem azért, mert még szűz 25 éves korában, hanem azért, mert ennyire szégyelli, hogy kamu indokokat talál ki, hogy miért nem. Az ilyen ember nem tud a saját hibáival szembenézni, és így nem is képes megoldani azokat.

De amúgy igazad van, hogy a legtöbb ilyet tényleg nem kicsúfolni kell, hanem segíteni neki.

2016. aug. 27. 00:27
 26/27 anonim ***** válasza:
Egyet értek veled kérdező! Csókhoz nem kell senkinek kapcsolat szexhez sokaknak igen. Szóval nem arról van szó hogy komoly kapcsolata volt e valakinek ( az elveszi esetleg az időt a karriertől) hanem hogy volt e csók... Màrpedig egy hosszu csokcsata derektól lefelé megindit valamit mindkét nemnél aztàn abból szex lessz előbb utóbb....
2016. aug. 27. 08:26
 27/27 Nemo4 ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy korhoz kötni ezt nem korrekt, de az tény, ha egy lány vagy fiú 20 éves koráig nem kerül romantikus helyzetbe, amikor még ha nem is jut el az aktusig, ott valamilyen gondok vannak. Vagy vannak érzelmek és vágyak és azok kitörnek, vagy nincsenek !
2021. ápr. 15. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!