Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik az az életkor, amin ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az az életkor, amin ha az ember túljut, akkor már furcsa, hogy még soha nem volt senkije, nem csókolózott stb?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy mindenkinek magánügye ez az egész, és nincs ilyen, hogy valaki "le van maradva", és hogy nem azért kell párt keresni, lefeküdni valakivel, hogy az ember elmondhassa magáról, hogy ez is meg volt neki stb. Fel vagyok készülve az ilyen válaszokra. Viszont azt álszent dolognak tartom, hogy a legtöbb ember mégis furcsán néz, amikor meghallja, hogy X ember 28 éves és még nem csókolózott lánnyal, pláne nem is szexelt.

Tehát a kérdésem az lenne, hogy kb. melyik az a min. életkor, ami után elkezdesz furcsán nézni, ha megtudod, hogy valaki még nem létesített semmilyen szerelmi/szexuális viszonyt?

2016. júl. 21. 11:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Furcsa, de pont azért vonzó
2016. júl. 21. 14:48
 12/27 anonim ***** válasza:
18%

26-7-8-9 az szamomra mar furcsa. Es egyaltalan nem tartom normalisnak.

Nem kell fuvel faval , de azert na.. meg annak az ismeros sracnak is osszejott,akinek a foga rohadt,konkretan fekete volt,a hosszu haja meg zsirosan csungott.

az meg,hogy 35eves koraban lat hozza kapcsolatot kialakitani..hat ertem,hogy vannak elfoglalt emberek,de ez igen eltulzas mar.

2016. júl. 21. 14:56
 13/27 anonim ***** válasza:
Érdekes ez a normális. Mert szerintem ha az érzéseidnek megfelelően cselekedsz úgy, hogy az másnak nem okoz kárt, akkor normális.
2016. júl. 21. 23:19
 14/27 A kérdező kommentje:

Igazából mindenkinek más a normális. Pont erre irányul a kérdésem valahol, hogy ki mit gondol normálisnak. De ez is egy válasz, amit írtál, hogy ha valaki 50 évesen is szűz, de másnak nem okoz vele kárt, akkor az nem furcsa. :)

Egyébként abban igazatok van, hogy nem kell másnak az orrára kötni az ilyesmit, és azt is megértem, amit a #8-as írt, hogy van, akinek egyszerűen nem jön össze előnytelen kinézet stb. miatt. Bár szerintem ez csak kifogás egy idő után... De nem is erről szól a kérdés, hogy ki miért marad szűz, hanem hogy ha hallasz egy ilyenről, akkor te mit gondolsz... Mert magában mindenki gondol valamit, csak ugye nem mindig mondja ki.

2016. júl. 22. 09:38
 15/27 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy mindenki gondol valamit. Lehet, hogy rossz ember vagyok, de általában leszarom, mit csinál a másik. Ha gyerekeket ver, kutyákat kínoz, elítélem.

De olyan dolog miatt, amihez semmi közöm? Nem tudom, nekem nincs időm meg energiám másokkal ennyire foglalkozni.

2016. júl. 22. 10:27
 16/27 anonim ***** válasza:
77%
Néha ugyan ledöbbenek, amikor harmincas figurákról kiderül az ilyen dolog, de pálcát nem török senki felett. Az első feleségem kései gyerekként született. Volt egy bátyja, aki 43 éves koráig szűz agglegényként élte az életét. Iszákos, nagy pocakú, ősz hajú férfi, jelentős túlsúllyal. Aztán felszedte egy 18 éves, szép, jó alakú csaj, aki mostanra özvegyként neveli a két gyereküket. Szóval ilyen is van. Engem csak az szokott kiakasztani, amikor valaki a csajokat hibáztatja azért, mert neki nem jutott egy sem.
2016. júl. 22. 13:09
 17/27 anonim ***** válasza:

Én 21 éves lány vagyok de se csók még arcra puszi se nem, hogy szex... nem volt még az életemben persze nem mások hatására hanem magam miatt én is át akarom élni ezeket de valahogy nem jön össze...

Furcsa lehet kicsit nekem is :D

2016. júl. 22. 18:33
 18/27 anonim válasza:

Nekem se jött még össze semmi,gondolom mert nem is kerestem ..Ha haverokkal megyek valahova nem futok egy csaj után mert velük vagyok ott. A külsőm nem az igazi így nem szednek fel úton útfélen hogy "dugj meg".. Ilyen az élet aki kergeti a csajokat lehet csak 10-ből 1 jön össze de az összejön, aki nem megy utánuk és túl sokat gondol bele, se pofont, se csókot nem kap..

Szerintem 25F

2016. júl. 22. 23:07
 19/27 A kérdező kommentje:

#16, pálcát nem török senki felett. Igazából én nem gondolom, hogy gáz lenne az ilyesmi, a tehát ha valaki 25 évesen még csókszűz stb., az nem gáz (tehát nem azt akarom sugallni a kérdéssel, hogy te nyomi az ilyen, mert nem...). Csak szimplán furcsa, ha az ember ilyet meghall... Mármint van, akinek furcsa, van, akinek nem, a kérdés pont erre irányul.

#17 - 21 évesen még nem hiszem, hogy le lennél maradva, szerintem sokan vannak hasonló cipőben. Én (hogy én is válaszoljak a saját kérdésemre) kb. 23-25 éves kortól lepődnék meg az ilyesmin, amit leírtál.

A többiek válaszait is elolvastam, köszönöm őket, és bocsi, nem tudok mindenkinek válaszolni, mert nincs annyi időm.

2016. júl. 23. 00:09
 20/27 anonim ***** válasza:

Az, hogy valakit ez hogy érint, sokkal többet elmond saját magáról. Nyilván ő (mármint az ítélkezős) úgy éli az életét, hogy másoknak megfeleljen, kevésbé térjen el az átlagtól. Magával szemben vannak elvárásai, nem gondol bele a dolgokba. Felső korhatára nincs a csóknak, szexnek, így aki ezen meglepődik, annak a saját életével van inkább baja. Remélem, érted, mire gondolok.

Pl. ha valaki homofób, hát nem oké, de legyen az. De ha valaki úgy homofób, hogy képeket keres csókolózó férfiakról, hogy azt transzparensre tegye, és minden melegellenes megmozdulásra elmegy, ott már gyanús, hogy több van a háttérben, és az emberkével nem stimmel valami.

2016. júl. 23. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!