Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek sok a 39 éves...

Szerintetek sok a 39 éves életkor? Tudom, furcsa kérdés, de 150-nek érzem magam.

Figyelt kérdés

2015. febr. 23. 10:13
 1/9 anonim ***** válasza:
en is annyi vagyok, nem erzem soknak, plane nem 150nek.
2015. febr. 23. 10:16
 2/9 A kérdező kommentje:
És teljesen nyugodtan éled meg? Nincs halál-, meg elrontottam az életem-para?
2015. febr. 23. 10:34
 3/9 anonim ***** válasza:
28 évesen érzem magam ezernek. Hogy kinek mi a sok, azt mindneki maga dönti el.
2015. febr. 23. 10:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Nincs.

Sot kifejezetten elvezem, van penzem olyan dolgokra amikrol korabban almodtam, szeretem a munkam, a gyerek mar eleg nagy ahhoz hogy ne kelljen mindig fogni a kezet es torolgetni a feneket, de meg nem eleg idos ahhoz hogy allandoan visszabeszeljen, van idom sportolni, csinalni a hobbijaimat, szerintem ez eletem legjobb idoszaka.

2015. febr. 23. 10:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Én már 18 éves korom óta 1000+ évesnek érzem magam!
2015. febr. 23. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
39 évesen? 21 évesen idősebb barátnőm volt, mint most te vagy. Ne viccelj:D
2015. febr. 23. 11:10
 7/9 anonim válasza:

haha. Én meg negyven vagyok. Egyszerűen nem kell foglalkozni vele. Ha találkozol valakivel, úgysem azon fog agyalni hány éves vagy. Ha fiatalos vagy és életvidám, akkor elkönyvelnek fiatalnak...

Bezzeg aki folyton siránkozik és a korán lamentál, arról sütnek a múló évek.

2015. febr. 23. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Midnenki annyi idős, amennyinek érzi magát. Vsz. nem érted el az életben amit szerettél volna és

vergődésnek éled meg az egészet, különben nem éreznéd ennyinek.

2015. febr. 23. 11:47
 9/9 anonim ***** válasza:

T.S. Eliot egyik idézete jut eszembe : " Ez az élet...nagyon hosszú. "

Érdekes paradoxon, hogy különböző emberek hogyan élik meg az idő múlását az életük felett. A boldog embereknek az élet mindig rövidnek tűnik, de a borúsabb embereknek mélyebben múlik az idő, így úgy tűnik, hogy hosszabb is az élet és több időt is éltünk meg.

Volt egy nagyon érdekes filmrészlet is ennek kapcsán, az Egy elmebeteg nő című filmben, amikor a morfiumfüggő orvos egyik eszmefuttatása alatt körülírta azt, hogy a szenvedő embernek belül több millió év is eltelhet a tudatában. Van benne valami.

Amúgy egyetértek a többiekkel abban, hogy az sokszor negatív töltetű, ha valaki öregnek érzi magát. Az öregségi érzet adott kor után természetes, de az alatt nem. Ha elgondolkozol rajta, hogy miért érzel így, akkor biztos találsz valamit a felszín alatt. Én is érzem néha, hogy rám nehezednek az évek, de ilyenkor általában valami baj van. Miután leesik az adott kő a szívemről, ismét fiatalnak és könnyednek érzem magam.

2015. febr. 23. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!