Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül komoly kapcsolatot kiépítenem senkivel?

Figyelt kérdés
Egyszerűen úgy érzem, a férfiak csak szórakoznak velem és kihasználnak. Próbálok megfelelni, jól érezni magamat, de már kezd zavarni, hogy egyetlen komoly kapcsolatom sem volt még. Sosem éreztem úgy, hogy erre nekem szükségem van és muszáj, csak hát egy idő után felmerült bennem a kérdés, hogy mi lehet velem a gond..
2016. júl. 13. 20:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tapasztaltam már, hogy a legtöbb embernek csak 1 jut, pedig az egész olyan 1,5 lenne és ezért az emberek felosztják az 1-et amijük van (tudatosan vagy tudattalanul) a személyiségükben és a külsejükben (ált. rosszul van felosztva).

Ezért csak azt tudom javasolni, hogy sokat próbálkozz és mindig a józan eszedre hallgass + hallgasd meg azoknak a véleményét akik nem félnek elmondani neked az igazat vagy érzelmileg nem érintettek.

2016. júl. 15. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!