Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság szerintetek a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság szerintetek a nőknek milyen férfira van szükségük?

Figyelt kérdés

Pár választék:

Megbízható, türelmes, odafigyelő, kedves, érzéki, gyengéd, magabiztos, határozott, bunkó, nagyképű, gazdag, stílusos, lekezelő, lealázó, stb.

2016. júl. 13. 16:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Éljen Viktor! Kenyéren és vízen.
2016. júl. 13. 17:12
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem éppen olyan férfi kell a nőknek, akinek nincs szüksége nőre, hogy boldog és egész ember legyen.

Amúgy csatlakozom 6-oshoz.

Nem kell őket felmagasztalni.

Már a csapból is az folyik, hogy a nő a jó a férfi meg a rossz. Lófas.t!

Én még soha nem hallottam arról, hogy 6 kis srác elmenne a backstagebe dj-ket leszopni.

Nem csücsörítenek a facebookon és olyat se hallok, hogy kisemmiznék a volt feleséget váláskor.

biztos csak én olvasok szelektíven...

Higgyük el végre, hogy a szemünkbe hazudnak, mert nem vagyunk mi született asszonyverő, gyerekmolesztáló, sörszagú, lusta állatok és megérdemlünk normálisan kinéző és normálisan is gondolkodó nőket.

Ne azt kérdezd, hogy nekik mi kell, hanem hogy neked mi kell, mi felel meg, mert ez ezerszer fontosabb.

2016. júl. 13. 17:23
 13/19 anonim ***** válasza:
8%
Bunkó, nagyképű, gazdag, lekelező, lealázó, továbbá magas és jóképű.
2016. júl. 13. 17:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Minden nő olyan pasaról álmodik, akiért megörülnek a nők, de valamiért kizárólag őt választja.

Amúgy meg vegyél elő egy tetszőleges női regényt és nézd meg, milyen a férfi főszereplő (nem kedves, normális átlagpasi lesz, az biztos)

2016. júl. 13. 17:51
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
Megbízható mert az fontos, intelligens mert az szexi, türelmes mert hozzám kell, magabiztos és férfias mert nem kisfiút keresek, legyen jövőképe, számomra vonzó hiszen enélkül semmi nem működne, és bárki bármit mond jó ha van pénze hiszen hiába stimmel minden ha állandóan a megélhetésért kell küzdeni. Tudom ez eléggé nagy elvárás de szerintem van esélyem hiszen miért ne szeretne egy ilyen férfi egy okos, csinos, vicces és megbízható lányt. 21/L
2016. júl. 13. 17:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Megmondom neked 15-ös, de nagyon nem fog tetszeni a válasz...

Azért mert egy ilyen férfi egy okos, csinos, vicces és megbízható lányt bármikor kaphat, ráadásul van annyira képzett algebrából és közgazdaságtanból, hogy rájöjjön, egy puncinál jobb a két punci, de a két puncinál jobb a három punci... f(p) -> ∞

2016. júl. 13. 20:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Okos, csinos, megbízható, vicces lány nem választ olyan pasit, aki nem tud különbséget tenni mennyiség és minőség között.
2016. aug. 7. 18:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha ez nekem szólt, akkor kérlek mutasd meg, hogy miből következtettél arra, hogy nem tudom a különbséget minőség és mennyiség közt.

Köszi

2016. aug. 7. 19:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk, hogy a társad iránti érzelmek és a párkapcsolat minősége helyett a puncik mennyiségét számolod?
2016. aug. 7. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!