Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan udvaroljak? Szükségük van egyáltalán erre a mai nőknek?
Kezdő vagyok ilyen téren, nem tudom hogyan kell "udvarolni" egy lánynak, párszor próbáltam már, bókoltam nekik, vettem nekik apró ajándékokat, beszélgettem velük, de mindig elutasítottak valamilyen indokkal, pl. hogy legyünk csak barátok 1. randi után, vagy "túl jó vagy hozzám" miután vettem neki egy csomag bonbont, mert épp szülinapja volt, anyukájának egy virágot amikor mentem hozzájuk, elutaztam hozzájuk, sok pénz volt, és akkor ezt kapom.
Volt akit elhívtam randira, és el sem jött, én meg vettem neki virágot meg csokit, kidobott pénz, volt aki első randin jól érezte magát aztán nem vette fel a telefont, most ez milyen viselkedés?
Komolyan nem értem a nőket, egy ideje már nem próbálkoztam senkinél, annyi próbálkozásom fulladt már kudarcba, de most újra bele akarok kezdeni így tavasszal, csak nem tudom hogyan.Nem ismerek egy lányt sem akitől akarnék valamit, csak úgy szólítsak le valaki ismeretlent?Ez annyira nem az én világom.Annyi lány panaszkodik itt is, hogy nem udvarolnak a pasik meg csomó riport is készült erről.Hiába udvarolok, nem kellek, nem kell az udvarlásom, nincs szükségük rá.Nem értem miért baj az, hogy az ember kedves, meg akar hódítani egy nőt, ennyire elférfiasodtak volna?Nem értek már semmit komolyan:D
Leginkább lányok válaszát várom, hogy nekik van-e igényük erre vagy hogyan lehet barátnőt szerezni.
Egyet tisztázzunk elsőnek, fiú vagyok!:D
Tehát, nem a te hibád, amit csinálsz jó, magam is hasonló felfogással bírok. Szerintem csak egyszerűen nem a megfelelő lányoknál próbálkoztál. Legalábbis akinek én udvarlok, nem hagyott ki randit, és értékelte azt is, hogy a születésnapján házhoz vittem az ajándékot... Igaz eléggé sikerült meglepnem vele, szóval engem meg az lepett meg, hogy milyen férfiemberek között szocializálódhatott... Pedig az úriemberiség nem pénzkérdés, és a lányok intelligensebbje értékeli is...
mind jó amit csinálsz, 1szerűen csak lehet h olyan lányokat fogtál ki,akik ezt nem értékelik...sok lány van aki szereti ha kedveskednek neki meg hasonlók...:) igenis van igény a kedves srácokra sztem...legalábbis egy normális csaj nem egy bunkó pöccsel akar összejönni...
16/L
Szerintem próbálkozz van igény rá :) De én pl. nem bírom ha ezt mondjuk a nap 24 órájába kapom. Nekem is volt ilyen párom, kb. 2 hétig bírtam. Légy kedves, de ne bókolj folyton, próbáld megtalálni az arany középutat! Az első randin, ne vigyél virágot, meg csokit, ne ezzel indíts csak légy kedves és majd ha alakul a dolog akkor lepd meg a párod. Ismerkedni, háát nem tudom milyen lányok jönnek be, de szerintem ez a plázacicák körében nem befutó talán az is lehet a baj, hogy nem megfelelő környezetben keresed a számodra megfelelőt. Te biztos nem diszkóban és egyéb szórakozóhelyen fogsz ismerkedni, mert szerintem ott a többség nem kedves fiút keres :D Szerintem ülj be egy kávézóba, vagy könyvtárba az mégsem olyan "gáz" hogy lerohansz valakit az utcán.
20/L
Attól függ,hogy te milyen lányt szeretnél magadnak.
Vannak azok a nagyon rendes,csendes lányoktól , egészen a vérbeli vad-ig. Hát gondolom,te nem olyan lánynak udvarolhattál,aki ez a nagyon rendes,csendes.
Minden nőnek máshogy kell udvarolni,nem mindenkinek jön be ugyanaz . Próbálj kicsit közömbös is lenni,ugyanakkor illedelmes meg kedves is. Az ilyenektől a lányok mlg sírni is tudnak hidd el :)) Ha jófej vagy velük meg ekdves aztán nem keresed őket 1-2 napig..akkor igazán még epekedni is tudnak egy fiú után.
18/L
Jaa.. :D en ebben mar nem hiszek. Az intelligens lanyok mind foglaltak egy utolso tusko barom altal, aki a semmibe nezi oket, az olyan lanyok akiknek meg ez kell azok utan meg futnak az intelligens fiuk. Aztan midig van egy hozzam hasonlo emberke, akik meghallgatja a lanyok panaszait es osszecsomagolja a pasijukat, amikor az mar (esetenkent) megverte a lanyt.
Fuck logic. 19/f
Azért viselkednek így, mert nem vagy elég vonzó a számukra. Előbb vonzó légy aztán udvarolj nekik. Ez így működik, nem fordítva.
Te is azt írtad, h nincs egy lány akinek udvarolnál, mert nem vonz egy sem.
A kérdést már rég kiírtad, azóta gondolom változott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!