Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok itt olyan nőt, aki szereti a gyerekeket, hűséges és bónuszént még jól is néz ki?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés, tudom, de hát nem egy ismerősöm talált magának az interneten kapcsolatot, megpróbálom én is :) Olyan nőt szeretnék, akinek nem csak a BMW az érték, akik egy erdei sétán is jól tudják magukat érezni, nem csak luxumedencében stb. A szépség alatt pedig nem a reklám plakátokon lévő festett lányokat értem, hanem aki nem 150 kg, tehát ez sem egy teljesíthetetlen kritérium. Ha valaki úgy gondolja, írjon :)2016. júl. 13. 16:24
1/17 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy Pest megyében lakok és 23F ;)
2016. júl. 13. 16:24
5/17 A kérdező kommentje:
Én egy gyönyörű ember vagyok :D Amúgy nem mondanám, de hát nem olyan vészes, több rosszabb van mint jobb. Csak ma kicsit depiztem, hogy 23 évesen se tudok még senkivel jövőt tervezni, mindent egyedül kell elérnem, aztán a sok bölcs ember azt mondta, hogy a neten kell már szerezni nőket, mert ott vannak a szelídebb, de kedvesebb lányok. Hát megpróbáltam :D
2016. júl. 13. 16:29
6/17 anonim válasza:
Szia! :) 21 éves, gyermekbarát, abszolút hűséges, vékony, szép arcú nő vagyok. Jelenleg egyetemre járok Pesten. Ha szeretnél megismerni, írj az itteninél részletesebb bemutatkozást ÉS mellékelj egy képet. :) Válaszomban majd én is pont ugyanezt fogom tenni. :)
7/17 anonim válasza:
Találhatsz, de azon ne lepődj meg azon, ha 20on évesen ők már férjnél vannak!
8/17 anonim válasza:
A leírás stimmel. Amíg a férjem dolgozik, néha benézek. Mondjuk kérdezni csak a babavárós fórumokon szoktam. ;)
Azt nem írtad, hogy legyen szingli. Pedig nem árt előre tisztázni.
9/17 A kérdező kommentje:
Jogos volt előző, nagyon is ;)
2016. júl. 13. 16:51
10/17 anonim válasza:
Én már ki is estem azzal, hogy nem akarok gyereket és szeretek diszkréten sminkelni.
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!