Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti összejöttetek már a gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejöttetek már a gyakorin vlkivel?

Figyelt kérdés
Lett belőle tartós barátság vagy kapcsolat?Nálam inkább barátság alakul ki. Nálatok hogy van?

2016. júl. 13. 11:54
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Nem érdemes mellre szívni az ilyen eltűnéseket itt. Nem tudod archoz kötni, hanghoz, illathoz, érintéshez, gesztusokhoz a másikat. Ilyen ez. Akkor már szemétség, ha láttátok egymást legalább camon, hallottátok egymást és úgy lép olajra.
2016. júl. 13. 13:16
 32/40 anonim ***** válasza:
Én nem, nem is akarok, mert attól félek, ha valami problémánk van, nem velem beszél, hanem kiír egy kérdést.
2016. júl. 13. 13:24
 33/40 A kérdező kommentje:
Ezen már én is gondolkodtam,hogyha vlki ide gyakran jár és van kapcsolata,sok kérdést inkább itt tesz fel,amit a párjának nem mond el.Ki tudja...
2016. júl. 13. 13:26
 34/40 anonim ***** válasza:
Én azt mondom nem...Most nyalogatom a sebeimet...De mondjuk jó hülye vagyok. Meg is érdemlem.
2016. júl. 13. 14:22
 35/40 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen 1-2napos/hetes beszélgetéseim szoktak lenni leginkább. Van egy srác, vele most lesz 1éve, hogy levelezek, de vele se rendszeresen irogatok. Van amikor 1hónap szünetet tartunk.
2016. júl. 13. 14:30
 36/40 anonim ***** válasza:
Nagyon sok lánnyal beszéltem már itt, de képcsere után felszívódtak nyomtalanul, még a normálisak is. Addig jól kijöttünk. Már félek ezen az oldalon minden nőtől.
2016. júl. 13. 17:22
 37/40 anonim ***** válasza:
kapcsolat es barátság volt már, de nem ez a gyakori eset azért, legtöbb esetben 1-2 nap utan elhal a beszelgetes. 24l
2016. júl. 13. 17:38
 38/40 anonim ***** válasza:

Egy találkozó volt (randinak nem mondanám, mert egyértelmű volt hogy nem lesz belőle kapcsolat) és megismerhettem egy kedves és érdekes lányt! Meglepően sokan vannak itt az oldalon.

Egy másikkal csak beszélgettünk, azóta pl. megházasodott!

A harmadik meg csak simán nem jött el. Van ilyen, ő járt rosszabbul.

2016. júl. 13. 19:35
 39/40 A kérdező kommentje:
Szerintem is vannak itt normális emberek,sokan azt hiszik h csak olyanok vannak a gyik-on akik egész nap csak a gép előtt ülnek,pedig nem.
2016. júl. 13. 20:17
 40/40 anonim ***** válasza:
Pár éve meglepően sokan próbálkoztak be nálam. Most már talán beépült a köztudatba, hogy öreg csóka vagyok. :-))
2016. júl. 14. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!