Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejöttetek már a gyakorin vlkivel?
Figyelt kérdés
Lett belőle tartós barátság vagy kapcsolat?Nálam inkább barátság alakul ki. Nálatok hogy van?2016. júl. 13. 11:54
21/40 anonim válasza:
majdnem 2 éves kapcsolat
3 emberrel találkoztam innen
elég sok levelező partnerem volt/van, rövid/hosszútávon (több éves)
23F
22/40 anonim válasza:
Levelezesek hosszu tavon vannak, voltak. Mas meg nem jott ossze. Aki esetleg benne van egy s masban, az irhat nyugodtan. :)
23/40 anonim válasza:
Még nem, de ami késik, nem múlik. :D
24/40 anonim válasza:
Igen, ezért nem is erőltetem már régóta.
25/40 anonim válasza:
Van ami 1-2 nap után elhal, viszont az 1 hónap és 1000 üzenet után csak úgy eltűnő partner után nem sok kedve marad az embernek itt ismerkedni vagy éppen szimplán beszélgetni bárkivel is. F
26/40 anonim válasza:
Igen, 1 éve vagyunk együtt, itt gyakorin ismerkedtünk meg, majd facen beszélgettünk többször, aztán találkoztunk és összejöttünk. Csak barátságnak indult, de kapcsolat lett belőle :)
Illetve van még egy, akivel 1 éve levelezek itt gyakorin, barátság, mindenféléről beszélgetünk.
27/40 A kérdező kommentje:
Én is így érzem és még ha rám is ír 1 fiú,akkor 1-2 nap vagy 1 hét és vége,mert v én v ő lép le.Csak azt nem szeretem mikor szó nélkül,miért nem lehet mondani:na csá végeztem.
2016. júl. 13. 13:02
28/40 anonim válasza:
Szexkapcsolaton kívül (pedig egy olyannal még kibékülnék) volt már barátság, rövid és hosszú kapcsolat is. (F)
29/40 anonim válasza:
#27 pontosan, engem sem zavart volna ha ír 1 sort, hogy megunt vagy valami, de ennyit sem érdemeltem.
30/40 A kérdező kommentje:
Nem is kérem h indokoljon,csak köszönjön el h szia ennyi volt,h nem érezzem azt h elontottam vlmit...
2016. júl. 13. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!