Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki miért szokott itt fent lenni gyakorin?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 09:56
2/8 anonim válasza:
izgi vagy vicces kérdéseket olvasgatni, esetleg írni alá
vagy ugyan ezt privátban
4/8 anonim válasza:
Főleg megszokásból, plusz néha még elvétve lehet itt látni értelmes kérdéseket/válaszokat.
5/8 anonim válasza:
Ebbe a kategóriába többnyire csak a trollok hülyéskedései miatt járok, persze ha van értelmes kérdés itt, akkor adok rá választ, a Politika kategóriában a 13 éves mini nácikkal próbálom megértetni időről időre, hogy a világ nem olyan kétdimenziós, mint gondolják és nem minden rosszért a zsidó gyíkemberek a felelősek, az Ételek, italok részben recepteket szoktam írni és néha az ott olvasottak alapján elkészíteni pár dolgot, a Szórakozás kategóriába pedig néha rövid ismertetőket és kritikákat írok a kérdés tárgyát képző filmekről és sorozatokról.
6/8 anonim válasza:
Szintén megszokásból... fél év alatt sikeresen váltam az oldal függőjévé. Eleinte én sem értettem, hogy hogyan tud valaki nap mint nap itt lógni. Erre fel velem is ez történt, de most már mindegy. :D
Egyébként meg mostanában inkább csak beszélgetni járok fel.
7/8 anonim válasza:
unalomból
néha trollkodok, de inkább igyekszem segíteni, és nem kárt okozni
lehet hogy megkérdeznek valamit 100x, de annak az egy embernek éppen az a fontos
és az egészség részben komoly dolgok vannak, felelősségteljes választ kell adni, nem egy ember ment már miattunk el időben! a kórházba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!