Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy a csudába rázzam le? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a csudába rázzam le? L

Figyelt kérdés

Egy pasiról van szó. 3x írt már, nem válaszoltam neki. Megjegyezném: nem szokásom nem válaszolni, de tudom, hogy egy levakarhatatlan csávó, semmi kedvem magamra szabadítani, illetve zakkant is. Soha életemben nem beszéltem vele, csak a környéken lakik. Már a családja is tudja, hogy kipécézett a neten, megmutatott nekik... Mikor ezt visszahallottam, felment a pumpa.

Nemrég megint irogat. 3x nem válaszoltam.. Miért nem ért ebből? Továbbra sem írjak és kész?

Nem akarom durván elküldeni a francba, mert még valami hülye pletykát kitalálnának rám, de biztos nem fogok vele barátkozni, főleg mert a családnak is érdekesen vázolt fel, amit ki sem írok.

Tehát továbbra sem írjak vissza és kész? Vagy valami jó koptatós duma esetleg? Én érzem magam kellemetlenül...

2016. júl. 12. 14:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Én megírnám, hogy nem akarok tőle semmit, hagyjon békén, a továbbiakban nem fogok válaszolni egy üzenetre sem.

Ez nem bunkó elküldés, de legalább teszel valamit ellene. Az, hogy nem írsz, úgy tűnik nála nem hat.

2016. júl. 12. 15:57
 22/28 Titusztitusz ***** válasza:
75%
Szerintem tiltsd le az ürgét minden elérhetőségedröl,és amennyiben továbbra sem nyugszik,tegyél feljelentést zaklatás miatt...De SOHA NE ÁLLJ LE VELE KOMMUNIKÁLNI SEMMIRÖL,SEMMILYEN SZITUBAN...Mert ha csak egyszer is megteszed,többé nem fogod tudni levakarni magadrol...ERRE nagyon ügyelj...
2016. júl. 12. 16:01
 23/28 anonim ***** válasza:
57%
Ha irsz neki,olaj a tuzre mert figyelmet kap.Tobb ilyennel talalkoztam,teljes ignoralas jon csak be.Tiltsd le ahol le tudod de rosszat sehol ne mondj rola,nehogy vmi pszichopata legyen.
2016. júl. 12. 16:03
 24/28 anonim ***** válasza:

22: Ezzel az erővel az APEH-et is feljelenthetnéd zaklatással, mibe, hogy 3x írtak úgy, hogy nem válaszoltál!! :D:D:D XD

Tisztában vagy te a bűncselekmény fogalmával?

Hát a zaklatáséval?

Ha előbb olvastál volna, bölcs maradtál volna.

2016. júl. 12. 16:09
 25/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :))

Nem reagálok, jobb hagyni, mert anno egy ismerősömnek azt írta: "sosem adom fel!". Ha még 1x ír, letiltom.

2016. júl. 12. 16:17
 26/28 Titusztitusz ***** válasza:
Így-így kérdező...És el ne feledd a lényeget:SOHA,SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE ÁLLJ VELE SZÓBA...Semmilyen provokáció,próbálkozás,és könyörgés hatására sem...
2016. júl. 12. 16:41
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem az ignorálás az olaj a tűzre ilyeneknél, hanem az, ha reagálsz rá, mert az a zavarodott elméjében azt jelenti, hogy sikerült annyira felkeltenie az érdeklődésedet, hogy válaszolj neki. A legegyszerűbb megoldás, ha letiltod őt is, meg az egész családját.
2016. júl. 14. 10:42
 28/28 anonim ***** válasza:

27: MILYENEKNÉL ILYENEKNÉL?:)))

Annyit tudunk, hogy 3 üzenetet írt neki és egy ismerőse!:)

2016. júl. 14. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!