Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy rázzam le?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel megismerkedtem egy romkocsmában egy unalmas szerda este. Aztán alakultak a dolgok, feljött hozzám és volt szex is. Ő kérésére lezártuk hogy ez egy alkalom volt és kész. Aztán hívott, találkoztunk aztán elvittem ebédelni meg ilyenek. És éreztem valamit akar még. Megint jött egy éjszaka. De megint ő kérésére megfogadtuk több ilyen nem lesz. Majd egy este felhívott részegen hogy kellek neki, jobbat nem talál nálam, nagyon tetszik az életem neki, azt érzi mellettem nem félne. Stb. És kiderült hogy "álom férfi" vagyok neki és hogy ő kapcsolatot akar velem. Mondtam hogy ő kérésére erre nem is gondoltam direkt, érzelmek nélkül vágtam bele, másképp már nem lehet.... Aztán azóta hívogat. Most mit tegyek? Hogyan rázzam le? Őszintén megmondva nem is akarok belevágni ebbe, aki első találkozás után szexel is azzal nem tudok továbbiakban komoly kapcsolatot kialakítani mert tudom mással is ugyan így megcsalna egy éjszaka....

Én 22 éves ő meg 23.

2015. okt. 22. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Tiltod a számát. Nagyon bonyolult.
2015. okt. 22. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Szardle
2015. okt. 22. 20:14
 3/8 A kérdező kommentje:

#1: Attól még máshol elér...meg tudja hol lakom.

#2: Oké...hasznos tanács volt! Köszi.

2015. okt. 22. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Mondd meg neki határozottan, kertelés nélkül, hogy nem szeretnél semmit, aztán ne reagálj arra, hogy nem keres. De azért az érdekes, hogy azért elítéled, mert első találkozásra lefeküdt veled, te is benne voltál...
2015. okt. 22. 20:32
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Szegeny csajszi. Hivd el kavera hogy kellemetlen szamodra ez sz egesz es h te szamodra nem votl robb es h legyen szives fogja fel. Ha igy beszelsz vele erteni fog belole. Hisz ha szep szobol nem ert..
2015. okt. 22. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Az rendben van, amit írsz, de ő csak felajnálotta a szexet, te meg belementél. Ezzel az erővel rád is lehetne vizes lepedőt húzni, mert senki sem tartott fegyvert a fejedhez, hogy vágd be neki a lompost. :D Ha be tudtad neki rakni, akkor tartozol felé annyival, hogy egyenesen megmondod: vége az álomnak.
2015. okt. 22. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
Szerinted te melyik normális csajnak kellenél ezután, ha ilyen könnyen ágyba, főleg csőbe húztak? Hülye, könnyűvérű 'liba' vagy. 25N
2015. okt. 22. 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Elárulom,hogy mivel te sem mondtál nemet,mikor ágyba kellett bújni,így nincs jogod elítélni őt.A másik,hogy ha nem akarsz tőle komolyat,akkor ezt közöld is vele egyenesen.Az ember szóból ért.Ha ő abból sem,akkor ne reagálj a közeledésére,ennyi.
2015. okt. 22. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!