Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a csudába rázzam le? L
Egy pasiról van szó. 3x írt már, nem válaszoltam neki. Megjegyezném: nem szokásom nem válaszolni, de tudom, hogy egy levakarhatatlan csávó, semmi kedvem magamra szabadítani, illetve zakkant is. Soha életemben nem beszéltem vele, csak a környéken lakik. Már a családja is tudja, hogy kipécézett a neten, megmutatott nekik... Mikor ezt visszahallottam, felment a pumpa.
Nemrég megint irogat. 3x nem válaszoltam.. Miért nem ért ebből? Továbbra sem írjak és kész?
Nem akarom durván elküldeni a francba, mert még valami hülye pletykát kitalálnának rám, de biztos nem fogok vele barátkozni, főleg mert a családnak is érdekesen vázolt fel, amit ki sem írok.
Tehát továbbra sem írjak vissza és kész? Vagy valami jó koptatós duma esetleg? Én érzem magam kellemetlenül...
a) Törlöd ismerőseid közül, az üzenetét is. Majd ha ír újból az egyéb mappába kerül.
b) Letiltod.
c) Nem írsz vissza, és ez ne legyen kellemetlen, hiszen érthetően elmondtad neki a dolgot. Az ő szégyene ha nem érti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!