Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy a csudába rázzam le? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a csudába rázzam le? L

Figyelt kérdés

Egy pasiról van szó. 3x írt már, nem válaszoltam neki. Megjegyezném: nem szokásom nem válaszolni, de tudom, hogy egy levakarhatatlan csávó, semmi kedvem magamra szabadítani, illetve zakkant is. Soha életemben nem beszéltem vele, csak a környéken lakik. Már a családja is tudja, hogy kipécézett a neten, megmutatott nekik... Mikor ezt visszahallottam, felment a pumpa.

Nemrég megint irogat. 3x nem válaszoltam.. Miért nem ért ebből? Továbbra sem írjak és kész?

Nem akarom durván elküldeni a francba, mert még valami hülye pletykát kitalálnának rám, de biztos nem fogok vele barátkozni, főleg mert a családnak is érdekesen vázolt fel, amit ki sem írok.

Tehát továbbra sem írjak vissza és kész? Vagy valami jó koptatós duma esetleg? Én érzem magam kellemetlenül...

2016. júl. 12. 14:28
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

#9 Szerintem az lesz.

Csak van egy kis háttér dolog...

2016. júl. 12. 14:46
 12/28 anonim ***** válasza:
Szólj neki, hogy ne írjon, ne keressen, s tiltsd le. Ha keres, akkor irány a rendőrség, tegyél feljelentést. Lehet semmi haszna, viszont ha eltűnsz akkor legalább tudják, hogy hol kell először keresni téged. Ha ezek után is zaklat, ismét feljelentés, és kérj távoltartási végzést.
2016. júl. 12. 14:51
 13/28 anonim ***** válasza:
Szerintem tiltsd le, ha komolyabbakat nem csinal csak irkal, azzal meg ne foglalkozz, ha reagalsz ra megha negativan is azzal csak felcsigazod. Ha meg tenylegesen eloben zaklat vagy csunyabb dolgokat csinal akkor menj el a rendorsegre feljelentest tenni.
2016. júl. 12. 14:52
 14/28 anonim ***** válasza:
Megmondod a szüleinek meg neki, hogy van barátod és kopjanak le vagy feljelented őket.
2016. júl. 12. 14:54
 15/28 anonim ***** válasza:
44%
Nem ertem, h egyes noknek miert nincs onbecsulesuk...Mi vagy Te, vmi aru?! Ha a csavo nem veszi tudomasul, h nem akarsz tole semmit es ezt paraszt modon nem tartja tiszteletben es irogat, akkor hatarozottan kell lekoptatni. Lehet udvarias modon is hatarozottnak lenni. Mondd meg neki, h "Ne haragudj, nem szeretnek Toled a barati koszonesen kivul egyebet, ugyh kerlek, ne irogass." Ezt a szuleinek is meg lehet mondani. Ha a srac ilyen pofatlan, akkor ne hagyd magad...ennyi
2016. júl. 12. 14:59
 16/28 anonim ***** válasza:
82%
#15 na persze, szökőévente, osz mégis egy stabil 49%-ot sikerűlt összehozni. :D
2016. júl. 12. 15:01
 17/28 anonim ***** válasza:
Tudod nem csak ez az egy kategòria létezik, arròl nem is beszélve, hogy ritka beoltàsaimat àltalàban lepontozzàk a hozzàd meg a kérdezőhöz hasonlò prolik
2016. júl. 12. 15:05
 18/28 anonim ***** válasza:

Szerintem az ignorálás olaj a tűzre.

Egyszerűbb megmondani, amit szeretnél.

Az, hogy valaki írásban keres, az nem az a kategória, amitől be kell szarni.:)

2016. júl. 12. 15:35
 19/28 A kérdező kommentje:
#19 ennyi éssze szabadlábon? inkább meg se szólalj.
2016. júl. 12. 15:53
 20/28 anonim ***** válasza:
9%
hát igen kérdező, ennyi eszed van és még szabadlábon is vagy :D ehhez csak gratulálni tudok
2016. júl. 12. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!