Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még manapság ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még manapság ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Természet kedvelő, állatbarát, sportos, családot akar alapítani, gyereket szeretne, tisztességes, becsületes, kedves, hűséges, vannak céljai, álmai és tesz is értük.

Meg tudna szeretni egy férfit akár élete végéig, család centrikus, feltétel nélküli szeretet és gondoskodás. Értékel minden apró gesztust és az élet apró örömeit észre veszi, megbecsüli. Pozitív, érett gondolkodás mód. Megoldásokat keres csere helyett. Nem bújja egész nap a telefont vagy egyéb elektromos kütyüt. Normális értékrenddel rendelkezik.

Olyan magas a léc, hogy még isten sem éri el, ezzel tisztában vagy, de nem kell minden feltételnek teljesülnie, már az 50% is szép.

Léteznek manapság ilyen tulajdonságokkal bíró leányzók?

2016. júl. 9. 00:53
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Tutira nem veszed lazán a saját szabályaidat, különben nem tetted volna fel a kérdést (28 voltam).
2016. júl. 9. 21:23
 32/41 A kérdező kommentje:
Nem is követelem meg, hogy valaki teljesen olyan legyen mint amik a kérdésben szerepelnek. "már az 50% is szép"
2016. júl. 9. 21:54
 33/41 anonim ***** válasza:

Nem követeled meg? De kedves vagy. :D

Sose értettem azokat az embereket, akik ilyen részletes elvárásrendszert támasztanak másokkal szemben. Az ilyenek a legritkább esetben teljesülnek... Már amennyiben rájön az illető, hogy az egésznek nincs semmi értelme.

2016. júl. 9. 22:13
 34/41 anonim ***** válasza:
Beleszeretsz egy nőbe és imádod annyira, hogy elfogadod a hibáival együtt...nem?
2016. júl. 9. 22:19
 35/41 A kérdező kommentje:
Pontosan, a hibák az emberség jelei és szerethetőek.
2016. júl. 9. 22:23
 36/41 anonim ***** válasza:
Nem akarok gyereket, illetve nálam a feltétel nélküli gondoskodás sem játszik, ha én teszek a kapcsolatért, a férfi is tegyen érte ugyanannyit. Telefonozni viszonylag sokat szoktam, de csak akkor, ha egyedül vagyok, társaságban max. akkor, ha valami miatt muszáj. Néha kissé éretlen tudok lenni, de igyekszem ezen javítani, amúgy a többi stimmel.
2016. júl. 9. 23:06
 37/41 A kérdező kommentje:
Miért kell külön ki emelni, hogy HA a férfi is tesz a kapcsolatért. Hogy a fenébe ne tenne? Ha nem tesz az nem kapcsolat, hanem élősködés.
2016. júl. 9. 23:24
 38/41 anonim ***** válasza:
Meg fogsz lepődni, de a kapcsolatok jelentős része kimerül az egymáson való élősködésben.
2016. júl. 9. 23:51
 39/41 anonim ***** válasza:
34-es válaszoló! Mivel ilyen az ideálja, mint amilyet fent leírt nekünk a kérdező, csak akkor fog beleszeretni ha megfelel ennek a leírásnak a hölgy.
2016. júl. 10. 00:40
 40/41 anonim ***** válasza:
Meg is érdemli.
2016. júl. 10. 00:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!