Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még manapság ilyen lányok?
Természet kedvelő, állatbarát, sportos, családot akar alapítani, gyereket szeretne, tisztességes, becsületes, kedves, hűséges, vannak céljai, álmai és tesz is értük.
Meg tudna szeretni egy férfit akár élete végéig, család centrikus, feltétel nélküli szeretet és gondoskodás. Értékel minden apró gesztust és az élet apró örömeit észre veszi, megbecsüli. Pozitív, érett gondolkodás mód. Megoldásokat keres csere helyett. Nem bújja egész nap a telefont vagy egyéb elektromos kütyüt. Normális értékrenddel rendelkezik.
Olyan magas a léc, hogy még isten sem éri el, ezzel tisztában vagy, de nem kell minden feltételnek teljesülnie, már az 50% is szép.
Léteznek manapság ilyen tulajdonságokkal bíró leányzók?
#14 - Senki sem írta, hogy ezek a tulajdonságok normális, rendes nőé lennének. A munka az más.
#15 - Félsz a szüléstől?
#16 - Sok értelme lenne egy ilyen kapcsolatnak...
#17 - Igazad van, nehéz mosolyogni, de ezért kell törekedni az otthoni boldog stabil kapcsolatra, hogy örömmel térjen haza az ember.
#18 - Fel vagyok.
#19 - Nem kerestem soha.
#20 - Akkor majd 2 év múlva... na csak vicc, kocogás van a tini témákba és soha ne változz meg! :)
Léteznek még olyan pasik, akik természetkedvelő, régies, alapanyagokból főző, hetente-kéthetente sütit sütő, sportolgatni járó lányt keresnek? Léteznek még olyan pasik, akiknek nem csak a karrier a fontos - ugyanakkor mégis vannak céljaik és tesznek is érte? Léteznek még olyan pasik, akik tanulnak új dolgot, ha úgy érzik, a megélhetésért, a céljaikért kell, hajlandóak dolgozni, ha kell, de értelmes célokért és nem a karrierizmusért magáért? Léteznek olyan pasik, akik családot, több gyermeket szeretnének? Léteznek olyan pasik, akik odafigyelnek a barátnőjük igényeire, vágyaira, akár arra, milyen szabadidős elfoglaltság tetszik a lánynak is? Akik nem tohonyák, tesze-toszák, készek segíteni a háztartás körüli munkában, nem pedig lustulnának egész nap?
23/L
#25 voltam.
Mondjuk szabadidőmben a kütyüket nyomom, sok dolog érdekel, amikről ott olvasgatok, képeket nézegetek, mert a fotózás az egyik hobbim, punnyadni is gép előtt szoktam és ha filmet nézek, azt is ott teszem.
Csak egyébként főzök, néha sütök, piacra járok (tényleg), elmegyek kétórácskát kerékpározni, egy-két barátnőmmel az uszodába úszni, szaunázni és közben pletykálni - mi mást? :D Két hónap biztos nem marad ki túrázás, kirándulás, városnézés nélkül - egy se feltétlen. Egyéb baráti programok - csak ugye magától értetődő.
Ezek mellett bevallom, a gépet, telefont nyomom.
Barátnőm nagyjából ezekkel a tulajdonságokkal bír. :)
Az egyetlen ami ebből kicsit sem igaz, az az, hogy egész nap a telefonját bújja, pláne, ha van időnk és Viberen beszélünk, mert akkor egyikőnk sem tudja 2 percre sem lerakni a telefont. :D
De a legtöbb állítás ezek közül szerencsére igaz rá. :)
Nem minden lány mutatja meg magát, hogy valójában milyen is ő... :) Lehet, hogy külsőleg megközelítőlegesen sem hasonlít arra, mint aki. Én pl. pont ilyen pasi vagyok csak pasiba. Tehát egyáltalán nem annak adom magam, mint aki vagyok és ezt az énemet minden lány utálja aki nem ismeri a belül rejlő tulajdonságaimat, amit csak keveseknek mutatok meg. Ezt, hogy sokan utálnak pedig még jó pár évig így szeretném, hisz így kicsi az esélye, hogy bárki lecsapna barátnőm kezéről. :)
Kitartás és hidd el, hogy megfogod találni azt a lányt, akire igazán szükséged van. Csak jól rakd a kártyákat, alakíts úgy, hogy te nyerj és minden rendben lesz, hidd el. ;)
#22 - Nem mentél annyira messze, minden érdekel és én sem teljesen értem ezeket a szituációkat. Félnek a változtatástól mint a legtöbb ember.
#23 - Alap dolgokat írsz. A munka nem számít.
#24 - Gratulálok, akkor a jók között vagy.
#25 - Ezek is teljesen alap dolgok. Szépen megfordítottad a kérdést.
#26 - Úgy látszik ettől a gépezés - kütyüs dolgoktól ez a generáció nem menekülhet, addig nem baj míg nem megy az "egészség" határain kívül.
#27 - Sok sikert kívánok a megtaláláshoz!
#28 - Nekem nincsenek nagy igényeim elég lazán veszem a saját szabályaimat is. Az, hogy kinek mi mit jelent az elég hamar leleplezhető.
#29 - Grat, sokáig! Hát nem mindenki az a könnyen megnyíló típus, én sem. A kitartásom 10 éve elfogyott, de mostanság terveztem újra építeni. Köszi a tanácsokat, még várat magára a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!