Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még manapság ilyen lányok?
Természet kedvelő, állatbarát, sportos, családot akar alapítani, gyereket szeretne, tisztességes, becsületes, kedves, hűséges, vannak céljai, álmai és tesz is értük.
Meg tudna szeretni egy férfit akár élete végéig, család centrikus, feltétel nélküli szeretet és gondoskodás. Értékel minden apró gesztust és az élet apró örömeit észre veszi, megbecsüli. Pozitív, érett gondolkodás mód. Megoldásokat keres csere helyett. Nem bújja egész nap a telefont vagy egyéb elektromos kütyüt. Normális értékrenddel rendelkezik.
Olyan magas a léc, hogy még isten sem éri el, ezzel tisztában vagy, de nem kell minden feltételnek teljesülnie, már az 50% is szép.
Léteznek manapság ilyen tulajdonságokkal bíró leányzók?
Léteznek bizony. Egy ilyen angyallal beszélgetek.
24F
Az ideális férfiról én is tennék fel ide ilyen elváráshegyeket de minek?
Van olyan férfi aki mellett egész nap bújnám az elektromos kütyüt mert olyan hóthalálos unalmas.
Az élet apró örömeit
Folyt: meg akkor fogod értékelni ha úgy voltál nevelve, hogy ezeket észrevedd. Vagy ért már olyan tragédia az életben ami miatt minden felertékelődik.
Az egész napos hajtás után néha még mosolyogni is elfelejt az ember.
Neeeeem...
Ez a nőfajta egészen pontosan 1977ben pusztult ki. Ezt kb mindenki tudja, légyszíves zárkózz fel te is.
Léteznek, csak a kérdésedből ítélve nem te kellesz nekik, különben már találtál volna egyet és vele lennél.
30/N
Igen, léteznek!
Csak ha az összeset elvárod, nem feltétlen fogod megtalálni az igazit.
Én pl. szerintem 100%-ban ilyen vagyok...
(Sajna csak 16 éves-tudom, tudom, nem is szabadna ide írnom:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!