Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18éves leszek 3év 8hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18éves leszek 3év 8hónapja van egy párom akivel azt tervezzük hogy hamaraosan összeházasodunk és szeretnénk gyereket olyan 2 év múlva! Persze addig midnent megteremtünk neki! Szerinted?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 09:52
 1/9 Thurston ***** válasza:
Szerintem csirkemell-rizottó.
2010. ápr. 15. 09:54
 2/9 nielindi ***** válasza:
95%
ha 14-15 évesen kiélted magad, és a párod is, akkor hajrá.
2010. ápr. 15. 09:56
 3/9 Thurston ***** válasza:
95%

09:56

Ja, így a csirke-rizottótól eltekintve ezt meg rohadtul kétlem. MIvel gyanítom egész életetekben csak egymással voltatok (vagy legalábbis az egyikőtök), ezért fogalmatok sem lehet róla, hogy ténylegesen összeilletek-e, vagy csak az összeszokás tart össze. Egyszóval végzetes hibának tartom.

2010. ápr. 15. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Lehetséges...de én nem tudnám ezt elképzelni magamról,...hogy pont a 20as éveim elejekor már házas legyek,ne mehessek bulizni szabadon ne flörtölhessek stb...de persze kinek a pap kinek a papné....Most már 24 vagyok,és már én is tervezgetek,van párom..de 18-21évesen ez nem ment volna nálam!

Ha sikerül nektek,akkor minden elismerésem!

2010. ápr. 15. 10:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Persze ez sok mindenen múlik csak ez a beszélgetés igy végződött!
2010. ápr. 15. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Minden jót!
2010. ápr. 15. 10:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Köszönjük az értékes kérdést!
2010. ápr. 15. 11:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem. Ez milyen kérdés. Valaki vél felfedezni valami értelmeset benne?
2010. ápr. 15. 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:

20 éves korotokra esélytelen, hogy bármit megteremtsetek egy gyerek számára. Még elég érettek sem hiszem, hogy lesztek addigra.

Szerintem.

20F

2010. ápr. 15. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!