Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18éves leszek 3év 8hónapja van egy párom akivel azt tervezzük hogy hamaraosan összeházasodunk és szeretnénk gyereket olyan 2 év múlva! Persze addig midnent megteremtünk neki! Szerinted?
09:56
Ja, így a csirke-rizottótól eltekintve ezt meg rohadtul kétlem. MIvel gyanítom egész életetekben csak egymással voltatok (vagy legalábbis az egyikőtök), ezért fogalmatok sem lehet róla, hogy ténylegesen összeilletek-e, vagy csak az összeszokás tart össze. Egyszóval végzetes hibának tartom.
Lehetséges...de én nem tudnám ezt elképzelni magamról,...hogy pont a 20as éveim elejekor már házas legyek,ne mehessek bulizni szabadon ne flörtölhessek stb...de persze kinek a pap kinek a papné....Most már 24 vagyok,és már én is tervezgetek,van párom..de 18-21évesen ez nem ment volna nálam!
Ha sikerül nektek,akkor minden elismerésem!
20 éves korotokra esélytelen, hogy bármit megteremtsetek egy gyerek számára. Még elég érettek sem hiszem, hogy lesztek addigra.
Szerintem.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!