Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről vélemény? Most nem járunk, de majd összeházasodunk!
Szóval 2éve ismerem,ezt a srácot.
Én 17vagyok,Ő 18.
Nagyon jól kijövünk,már egyszer jártunk is 6hónapot,de szakítottunk,és most nemrég megbeszéltünk,hogy én pasizok,és ő csajozik,és majd olyan 23-24éves korunkba összejövünk és ha minden jól megy összeházasodunk.
vélemény? :)
az emberiség egy vicc...
nem rossz odaadni azt a dolgot egy fiúnak, amire mindig is vágyik, miközben nem akar veled lenni?
a kezed meg belelóg a bilibe
24 évesen még ezerrel fog csajozni
te most se kellesz neki, meg akkor se fogsz
:D
Csak kihasznál,jó hogy van valaki akit megdughat,de ennyi.Az a baj,hogy én is ugyanilyenben vagyok,csak mi nem beszéltük meg hogy összeházasodunk,csak hogy barátok vagyunk,de azért kielégítjük egymás testi vágyait míg neki sincs és nekem sincs senkim..És tudom hogy nem helyes,meg így kívülről látom is,de nem tudok ellenállni.Ő 28 éves én pedig 18L vagyok.
Mért mondjátok hogy kihasználja, talán a csajnak rosszul esik a szex?Mekkora álszentség ez a nők részéről mindig, hogy kihasználnak.Persze, mintha nektek sz.r lenne.;)
Hogy a kérdésre is válaszoljak.Valószínűleg nem fogjátok megtartani ezt az ígéretet.Talán már fél év múlva emlékezni se fogtok rá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!