Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem tetszenek az okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tetszenek az okos fiuk?

Figyelt kérdés

nem a pedálokra vagy a kockákra értem, hanem az olyanokra akik tudnak bulizni, meg normálisan öltözködni, csak mindezek mellett az egyetemen ösztöndíjasok.

20 vagyok és már kezdem lenézni az olyanokat akik tengnek-lengnek egész nap az utcán meg a szórakozóhelyeken, egyetemre nem járnak, esetleg melóznak valami gagyi helyen...a lányok előtt meg teszik a menőt.

Van egy ilyen "okos" srác, hát "nem a legszebb"(átlagos ember szemével nézve) de jó a humorérzéke meg szokott bulikba is járni,és mindig felvidít, s még az egyetemen is jól teljesít. Azonban van egy másik srác aki nagyon jóképű, állandóan van pénze(szerintem apukától), de se nem dolgozik, se nem tanul. Én az előbbit választottam, de a barátnőim mind megszólnak emiatt.

Mi van a mai lányokkal? Mind a szépségre mennek? Nem unják már a bunkókat?

2010. ápr. 14. 19:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

tök mindegy, hogy hova járok, mindenhol vannak idióták, tapasztalat: a sláger szakokra mind ostoba, te kaliberű apucikedvence lánykák járnak. láttam... tudom, tapasztaltam.

én miért járok egyetemre? tanulni, leginkább. ez nem azt jelenti, hogy majd a diplomámból akarok megélni...

Szerintem gyere össze a pénzes pasival (hogy a kérdésre is válaszoljak), úgyis megértenétek egymást:)

2010. ápr. 15. 15:00
 22/26 A kérdező kommentje:

Bocsi utolsó, de olvasd el a kérdést...egy szó nem esik arról, hogy gazdag.

"apucikedvence lánykák"

Már bocsi de ez felettébb sértő volt. Apum már kiskoromban meghalt, és tévedsz amikor azt mondod, hogy el vagyok kényeztetve. Mind1...

2010. ápr. 15. 15:38
 23/26 anonim ***** válasza:

végre vki, akinek az is fontos, hogy oks legyen, nem csak az, hogy izmos, és hogy "bejöjjön" minden csajnak.

Az én barátom is értelmes, de a fiatal korom miatt, itt mindenki kis k.rvának néz, mintha az lenne acélom, csak h barátom legyen:(

2010. ápr. 17. 20:17
 24/26 anonim ***** válasza:

aki okos az nem teged valaszt hidd el,aki meg okos fiut akar az nem talal,ez az elet vagy veled vagy nelkuled de megy tovabb,te donsd el hogy kit es mikor akarsz,itt mindenki szent,en az vagyok aki mindig is leszek,pontozzal le,azert csak hogy jo valaszt adjok nem irom azt amit hallani akarsz

clyde

2010. ápr. 19. 00:47
 25/26 A kérdező kommentje:

Kedves clyde. Én Örvendek, hogy válaszoltál, elmondtad a véleményed nemegyszer, de én már túlléptem ezen és nem értem, hogy mit mind annyit kell bizonyítgasd az igazadat. Figyelj...teljesen más mentalitású emberek vagyunk és nem fogsz engem megváltoztatni.

Direkt csinálod a feszültséget? Sose tudod, hogy hol kell abbahagyni? Na akkor legyen úgy, hogy neked meghagyom az igazat...ok? Hadd legyél boldog, ha már okos nem vagy.

2010. ápr. 19. 16:44
 26/26 anonim ***** válasza:

kedves kerdezo,koszonom,es hidd el en mindig boldog vagyok,nincsen amiert szomorkodjak,en maskeppen latom ezt a vilagot mint barki mas,es egy fel szoval sem mondtam hogy okos vagyok,es nem tartam annak magam,de te maskeppen latod ;)

clyde

2010. ápr. 19. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!