Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem tetszenek az okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tetszenek az okos fiuk?

Figyelt kérdés

nem a pedálokra vagy a kockákra értem, hanem az olyanokra akik tudnak bulizni, meg normálisan öltözködni, csak mindezek mellett az egyetemen ösztöndíjasok.

20 vagyok és már kezdem lenézni az olyanokat akik tengnek-lengnek egész nap az utcán meg a szórakozóhelyeken, egyetemre nem járnak, esetleg melóznak valami gagyi helyen...a lányok előtt meg teszik a menőt.

Van egy ilyen "okos" srác, hát "nem a legszebb"(átlagos ember szemével nézve) de jó a humorérzéke meg szokott bulikba is járni,és mindig felvidít, s még az egyetemen is jól teljesít. Azonban van egy másik srác aki nagyon jóképű, állandóan van pénze(szerintem apukától), de se nem dolgozik, se nem tanul. Én az előbbit választottam, de a barátnőim mind megszólnak emiatt.

Mi van a mai lányokkal? Mind a szépségre mennek? Nem unják már a bunkókat?

2010. ápr. 14. 19:57
1 2 3
 11/26 Thurston ***** válasza:

"És az egyetemhez igenis kel ész."

Haha. Nem. Segg kell hozzá.

Amúgy meg persze jogos amit mondassz, csak nem úgy kellett volna fogalmaznod, hogy az "okos fiúk", hanem úgy, hogy az ambíciózus fiúk. Úgy kevésbé lenne visszatetsző és antipatikus ez az egész kérdés.

(Mellesleg nagyon tévedsz, ha azt gondolod, hogy dimplomával annyival könnyebb munkát találni... De mivel gondolom fiatal vagy még, ezt elnézem. :D)

2010. ápr. 14. 20:29
 12/26 anonim ***** válasza:

diplomat meg is tudod vasarolni a mai vilagban,a valaszodbol itelve,neked csak sok penzre van szukseged amit koltsel,tegyuk fel talasz egy szerinted "okos" fiut,de ronda es nagyon sok penze van,de van egy masik fiu aki szerinted "buta" es o nagyon aranyos meg nincsen annyi penze.

Melyikkel elned le az eleted?

clyde

2010. ápr. 14. 20:38
 13/26 Thurston ***** válasza:

20:38

Igen, ez a baj, hogy tulajdonképpen full az jön le a kérdésből, hogy neked az a legalapvetőbb szempont, hoyg a jövőben legyen pénz. Mert itt mint mondtam, nem észről, vagy bármi ilyenől van szó, hanem ambícióról. Ez meg mi mást jelent azon kívül, amit itt ketten leírtunk..?

2010. ápr. 14. 20:41
 14/26 A kérdező kommentje:

"Haha. Nem. Segg kell hozzá. "

Menj el a mérnökire, oszt meglátod mennyit érsz a seggeddel meg a magolással. Ott meg kell érteni és kell legyen eszed, hogy meg tudd tanulni.

Hát sajnálom, hogy antipatikus lett ez az egész kérdés. Lehet, hogy az egyik legfontosabb a pénz. De anyummal meg a tesómmal nőttem fel, anyum fizetéséből. Ő is mai napig kergeti a pénzt. Nincs semmi pihenés. Nem is beszélve arról, hogy a sok-sok meló mellett nem engedhettünk meg sokmindent magunknak. Hát megéri 20 évesen nekifogni melózni?

2010. ápr. 14. 20:49
 15/26 anonim ***** válasza:

kiscsillag! nézz már szét, mennyi a diplomás munkanélküli! Mindenhonnan azt hallani, hogy nincs jó szakember, aki SZAKMUNKÁST végzett(igen, jól olvasod).

Másrészt: az egyetemisták nagy része hülye, mint a segg. Az ösztöndíjnál nem a tudást veszik alapul, hanem hogy hány kreditet tudtál felhalmozni, és megcsinálni 2esekkel.

elkényesztetett pi. csa vagy... nincs olyan, hogy ciki munkahely. A munka az biz munka! meg kell becsülni. talán egyszer te is megtanulod, bár a szavaidból nem ez jön le

19L(egyetemiste,mielőtt kötöszködsz, hogy levegőbe beszélek)

2010. ápr. 14. 20:50
 16/26 A kérdező kommentje:
ha olyan sok a diplomás munkanélküli, akkor te miért jársz egyetemre? És nem tudom te hova jársz egyetemre, de nem mindenhol hülye a többség. Szóval ne általánosíts.
2010. ápr. 14. 21:04
 17/26 anonim ***** válasza:
54%

kedves kerdezo,a te kerdesed ugy hangzik el hogy azzal konnyen megsertessz mas embereket is,es a valaszaiddal is,lehet hogy valakinek a szulei nem allnak jol az anyagiakkal,es nem mehet egyetemre,de azert dolgozik,es szerintem egy ilyen pi na amilyen te vagy,legalabb is nekem nem kellene,mert lenez mas embereket,ha te igy latod jonak,engemet nem zavar,mert en mas vagyok mint barki mas,maskeppen gondolkozok es latom az egessz dolgot,meg vilagot.

clyde

2010. ápr. 14. 21:12
 18/26 anonim ***** válasza:
nekem is az okosak jönnek be :D
2010. ápr. 14. 21:48
 19/26 anonim ***** válasza:
Igazad van, sok ilyen van, mint te.
2010. ápr. 14. 22:10
 20/26 anonim ***** válasza:

Ó, nahát...nagyképű BME-s? Milyen meglepő!

1. a diploma ma már szart se ér, ha nincs mellette gyakorlati tapasztalat

2. halálra tanulod magad, hogy legyen egy melód, ahol halálra dolgozhatod magad? klassz

3. szerinted csak gagyi munkahelyek vannak, ha nincs diplomád?...érdekes anyámnak 3 diplomája van, apámnak szakmunkás, mégis ő tartja el a családot

+ 5 éve vagyok a felsőoktatásban...lassan diploma, tudok egyesmást, és eddig nem az egyetemen láttam, hogy van jövőm, hanem a munkában

Röviden: SZNOB VAGY!

2010. ápr. 14. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!