Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves fiu vagyok és kicsit pösze azt akarom kérdezni hogy: ez számit-e egy kapcsolatba? Vagy a lánytol füg?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 15:05
1/9 anonim válasza:
igen számít, de valamelyik csajnak ez lehet a szexepiled.
2/9 anonim válasza:
Ez a lánytól függ. Mindkét nemben vannak úgynevezett (bocs a kifejezésért) "bunkók", akik emiatt nem akarnak összejönni az illetővel.
Persze ritka az ilyen szerintem. Fogsz találni olyan lányt, akit csöppet sem érdekli, hogy pösze vagy. Senki sem tökéletes. Csak emiatt ne legyen önbizalomhiányod.
21 N
3/9 anonim válasza:
Nem hiszem. Én például raccsolok egy kicsit, de soha senki nem említi meg.
4/9 anonim válasza:
Ha zavar járj logopédushoz, az segít. Hogy zavaró-e a lányoknak? Gondolom attól függ, hogy mennyire súlyos.
5/9 anonim válasza:
Szerintem aranyos:) de a mérték érdekelne:D
egyébként mit jelent a raccsolás?:O:D
6/9 anonim válasza:
dehogy számít.
az oylan édes.
a barátom is pösze egy picit, csak nem evszi észre.
szerintme ez lehet szexepil *.*
7/9 anonim válasza:
az én barárom is egy kicsit pösze, de én úgy imádom, ahogy van, olyan aranyos:$$$$:P:D
8/9 A kérdező kommentje:
akkor ez még elönyömre is lehet?
2010. ápr. 14. 21:54
9/9 anonim válasza:
természetesen :D nekem kifejezetten bejön :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!