Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kicsinyli le sok férfi a telt idomú nőket?
Aki nem vékony,"modellalkat",az már szinte nem is lehet szép,és sajnos a média is ezt sugallja.
Szerintem a kerekded nők nagyon is szépek,helyesek!:)
Énse vagyok modell alkat,de nem is akarok az lenni. Akinek nem tetszem nem néz rám. Ennyi a történet. Nem más véleményétől leszek boldog v rosszkedvű.
Ahogy írták mindenkinek más az izlése.
A kövéség igénytelenséggel,lustasággal egyenlő. Ez sem minden esetben igaz. Vagy egy csaj ismerősőm,egymagas velem 165cm és kb 90kilo. Laktunk együtt. Soha nem láttam zabálni,mindig rend volt körülötte és még büdös se volt 😂. Jött velünk lovagolni,focizni és boxolni is. Őis fegyőr lett és minden gyakorlatot kiváloan megcsinált.
Sok pasi szereti a vékonyakat,sok a husosabbakat is,van aki a kövéreket.
Nem kéne lekicsinyíteni valakit azért mert pl husos,ez a lenézem dolog is kb ugyan olyan rossz tulajdonság mint a lustasá.
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!