Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kicsinyli le sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kicsinyli le sok férfi a telt idomú nőket?

Figyelt kérdés

Aki nem vékony,"modellalkat",az már szinte nem is lehet szép,és sajnos a média is ezt sugallja.

Szerintem a kerekded nők nagyon is szépek,helyesek!:)

2016. jún. 30. 11:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
Valakinek lehet de valakinek nem.Ezt el kell fogadd olyat keres akinek tetszik,csak nyilván te is szereted ha egy pasi kisportolt,mi meg a vékony csinos nőkhöz vonzódunk.
2016. jún. 30. 11:39
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Mert nekik nem tetszenek, attól még, mert neked igen.
2016. jún. 30. 11:40
 3/15 anonim ***** válasza:
60%
Neked szépek, nekem nem. Ennyi.
2016. jún. 30. 11:40
 4/15 A kérdező kommentje:
Én nem nő vagyok amúgy.:P
2016. jún. 30. 11:41
 5/15 anonim ***** válasza:
44%
Neked tetszik nekem nem,legalább nem veszünk össze. :)
2016. jún. 30. 11:41
 6/15 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más tetszik, ez tény, van, akinek a telt idomú. Az a gáz, ha szintén telt idomú férfinak nem jók a telt idomú nők, miközben ő sem tesz semmit azért, hogy ne legyen telt idomú, de elvárja, hogy egy jó alakú nő legyen a barátnője. Jól sejtem, hogy egy ilyen jellegű kérdésből született a te kérdésed?
2016. jún. 30. 11:42
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
Mert rengeteg kövér nő, nyugtatja magát azzal, hogy "én nem kövér vagyok, hanem telt idomú".
2016. jún. 30. 11:43
 8/15 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok telt idomú,vékony-izmos vagyok.
2016. jún. 30. 11:43
 9/15 anonim ***** válasza:
61%

Azért mert a kövérség többnyire igénytelenséggel, lustasággal és akaraterő hiánnyal párosul Ezért is kövér valaki. Ráadásul egy kövér nő keményen izzad is, az pedig büdös tud lenni.

Egy kis plusz belefér, de valahol (pl. 170 cm-hez 80 kg-nál) meg kell húzni a határt.

2016. jún. 30. 11:51
 10/15 anonim ***** válasza:
60%

a legjobb barátomnak a sportosabb fiús lányok jönnek be, nekem a nőiesen telt alak a vonzó...

mi tűz és víz, ég és föld vagyunk kb minden téren...

neki nem tetszik, számára nem az a szép ami nekem nagyon is tetszik, de fordítva is igaz...nekem meg nem jönnek be a vékonyabb fiús lányok...

az a vicces, hogy ő nagy darab én meg vékony vagyok :D szóval alkatra, pont az ellentétünk tetszik :D

nem tudom, hogy ő a médiából vette e, szerintem neki nem innen alakult ki az ideális alak, ahogy nekem sem...

mondjuk telt és telt között lehet elég nagy különbség!

23F

2016. jún. 30. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!