Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalok! Oda költöznétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalok! Oda költöznétek a párotokhoz aki még a szüleivel él?

Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 22:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
Inkább lôjjenek le! 27 N
2016. jún. 29. 23:51
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
Bár nekem olyan párom nem lenne aki még a szüleivel él! Anyuci kicsi fia nem a zsánerem :) Elôzô voltam
2016. jún. 29. 23:52
 13/18 anonim ***** válasza:
10%

Attol még nem biztos h anyuci pici fia kedves utolsó.

Énsem költöznék oda soha senki nyakára.

N24

2016. jún. 30. 00:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Én együtt lakom így párommal már 2 éve. De sokkal jobb lenne külön a szülőtől.
2016. jún. 30. 00:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát mikor... 22 évesen még megfordult volna a fejemben, hogy egy fél évet megér, ha úgyis közel laknak és van hely tegyük fel, minek fizessünk albérletre.. De most vagyok 24, van normális keresetem, kizárt dolog. Inkább, ahogy most is még egy pár hónapig, lakótárssal vettünk ki albit. Igaz, hogy nem ketten vagyunk, de még mindig SOKKAL KÉNYELMESEBB úgy élni egy lakásban valakivel, hogy nem a párod szülei... Lakótárs is saját korosztályunkból való, így nem kell feszengeni, gondolkodni hogy jajj most ezt mondjam-e egyáltalán és ha igen, hogy. Nem néz rám furán ezért azért amazért, vagy ha igen, teljes lelki nyugalommal lesz..hatom. :) Ha nincs elég pénz a 2fős lakásra, ez is egy megoldás szerintem. És sokkal tovább lehet bírni, mint a szülőknél lakást szerintem.
2016. jún. 30. 02:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha a körülmények úgy hozták volna, odaköltöztem volna, de szigorúan ideiglenesen. Kell a függetlenedés és a kellő távolság a szülőktől (persze attól még jó szeretetben kell megtartani őket).
2016. jún. 30. 07:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Huszonévesen sem költöztem volna oda más szülőkhöz, most 30-asan, hogy saját lakásom van, pláne nem. Ha huszonévesen lett volna olyan partnerem, akivel az összeköltözés felmerül, akkor vagy albérlet, vagy mindketten maradunk a saját szüleinknél, gyűjtünk közös lakásra és találkozgatunk így. Nem így alakult, egyedül lett saját lakásom, amit nem adnék fel csak úgy (nagy távolság esetén sem).
2016. jún. 30. 12:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Nálunk szóba jött, hogy költözzek a barátomékhoz - közel laknak az egyetememhez, nem kéne albérlet, hanem náluk fizetnék valamennyit, és be tudnék járni. Valamennyire még külön is lennénk, emeletes ház, fent van a barátom szobája plusz a fürdő, más nem mászkál fel oda, a szülei lent laknak...

Mégis azt mondtam, hogy inkább várjunk, amíg lesz munkám, és tudunk saját lakást/házat fenntartani kettesben, mert hiába nagyon-nagyon jó fejek a szülei, így mégis lehetnének súrlódások, kár lenne elrontani a jó viszonyt, plusz azért mégis kettesben lakni az igazi.

Max pár hónapra költöznék oda, az exem lakott nálunk 3-4 hónapot itteni munka miatt, annyi időt simán ki lehet bírni, de többet, éveket biztos nem.

2016. jún. 30. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!