Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem magam jó nőnek az alacsonyságom (160cm) miatt. Átlagos magasságú (esetleg magasabb) férfiaknál így is van esélyem?
Én 173 centi vagyok, volt barátnőm 158, nem volt olyan gigantikus probléma a magasság különbség, néha kicsit kényelmetlen volt, pl amikor a vállamra akarta hajtani a fejét, akkor le kellett nyomnom a vállam, de nem voltak ebből nagyobb problémák...
szerintem felesleges ezen aggódnod...
23F
Nem a magasságod miatt leszel jó vagy rossz nő! Ha ezt hiszed, ott már komoly problémák vannak.
Egyébként meg, csak azt veszed észre, amiben hiszel! Mivel te azt hiszed, hogy a kb. 170 centis lányokra buknak a pasik, ezért ezt is veszed észre. De ha nem lennél ennyire vak, és nyitott szemmel járnál, plusz nem lennél ennyire megkeseredett, akkor talán rád is buknának a srácok, ha nem ijesztenéd el őket.
159 centi vagyok, tehát csak 1 centivel vagyok alacsonyabb nálad és hidd el, nem a magasságon, hanem a külső kinézeteden múlnak a dolgok, aminek egyes része belülről fakad, pl. boldogság, kisugárzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!