Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenykedik, és nem tudom mit akar?
Nem tudok kiigazodni egy srácon.
Már volt köztünk csók többször is.
Nemrég azt mondta nekem hogy szeret, bár Fogalmam sincs hogy baráti vagy más módon. Igaz megcsókolt utána, előtte is szóval.. :D Csak aztán megint ugyanolyan volt mint előtte, barátokként viselkedtünk. De egy kicsit fel is szívódott, nem jelentkezett egy csomó ideig. (igen, címszóval barátok vagyunk, csak az a baj hogy olykor extrákkal)
Én épp úgy vagyok vele, hogy meguntam hogy látszólag csak szórakozik velem. Pár napja este társasággal voltunk el. Én másokkal beszélgettem, az egyik fiú igencsak érdeklődött irántam.
A srác meg csak ugy fogta és lelépett.
Azt állítja bunkó voltam nagyon, pedig oké hogy mondtam egyet s mást de egy pillanatra se komolyan. Csak csipkelődtem, maximum. De még szóba állni se igen hajlandó velem.
Most komolyan, nem értem az egészet. Mit vár?
Túl régóta húzzuk ezt az egeszet, biztos hogy nem akar tőlem semmi komolyat. De akkor meg ne játsza az eszét. Nem jogos...
Magyarán ahelyett, hogy normálisan megpróbáltad volna megbeszélni a gyerekkel, hogy most mi is van köztetek, inkább bosszúból jól beletapostál egy nagyot az önértékelésébe.
És most nem érted, hogy mi a baja...
Ecce nô...
Nem reagáltál a kezdeményezésére, hanem jégkirálynőként paszívoskodtál vele, éreztetted, hogy TE őt nem veszed komolyan, majd hogy nyomatékosítsd a lekezelő, arogáns szituációt, elkezdtél bunkó módon a szeme láttára másokkal ismerkedni és pajzán dolgokra célozgatni.
Megérdemeled a sorsodat. Még gyerek vagy. Egy nő sose tenne ilyet olyannal, aki számára fontos (lett volna).
A másik sráccal csak szimplán beszélgettem, nem flörtöltem. Amióta ismerem őt nem is nagyon tudok másra gondolni csak rá.
A leírásból lehet nem jött le, de szerintem ő teljesen tisztában van azzal, hogyan érzek iránta.
(egy ismerősöm szerint aki látott minket a vak is látja...)
És nem , sose dugtunk.
Barátságot. Abban még hiszek. :)
Amúgy igencsak eltérőek a vélemények :D Persze onnan nem tudjátok megmondani pár mondat után hogy pontosan mi hogy van.
Volt amikor barátok voltunk, tényleg csak barátok. Nem akarom elveszíteni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!