Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékenykedik ha nem akar semmit? Olvass lejjebb, és válaszolj is légyszi!
A volt párom,megtudta h van vkim,egyből írta h "Na új pasi,én már ne is reménykedjek?Nem megyünk el kávézni?"-Először rideg próbáltam maradni!Aztán mikor megírtam neki,h tudom h féltékeny,akkor már azt állította h ő nem akar semmit,csak kávézni akart,de mivel van párom már azt se!Miközben ezzel indította a beszélgetést,h kávézunk...Meg olyat is írt,h "Hát a látszat néha csal,de hülye azért én sem vok"-Gondolom azt hiszi,h őt akarom bosszantani(oké némi igazság van benne,ezek szerint sikerült is),én meg megmondtam neki,h ne képzeljen túl sokat magáról,hagyjon békén egy életre,törölje ki a számomat is!Erre nem volt reakció,de tudom h pár nap vagy hét és ismét elő áll vmi agyatlansággal,csak h kommunikáljunk!Így volt eddig is mikor még nem volt párom.Akaratlanul is találkozunk,mivel szembe szomszédok vagyunk!
Szerintetek mi lenne a helyes döntés???Nem tagadhatom,én sem zártam még le magamba őt,és ezt sztem ő is pont jól tudja,de muszáj túl lennem vhogy,mert csak hülyít,mikor már beadnám a derekam pl a kávézásra,akkor egyből fordul a kocka!Mondtam neki,h oké,majd elmegyünk,annyi volt a válasza h rendes szomszédom van,megkérdeztem h hát minek akar kávézni,hisz nem is szereti,azt mondta,most kezd rászokni,és csak az íze miatt!
mert az ember alapjáraton hiú. lehet, hogy már tényelg nem akar téged, viszont van benne valami, hogy zavarja, hogy mással vagy. neki lehet nincs senki a láthatáron, és bántja a hiúságát, hogy ilyen könnyen túltetted magad rajta.
nekem volt egy hosszú kapcsolatom, szakítás lett belőle, mert elmúlt a szerelem. azóta már mással vagyok, és szeretem is. viszont, ha meglátnám mással a volt kapcsolatomat, akkor kicsit féltékeny lennék..bár ezt elnyomom magamban, legalábbis próbálom
Már értem!
Azt viszont nem értem,h akkor miért kérdezett olyanokat,h akkor már ne is bízzak?Már ne reménykedjek?Ezt mikor megkérdeztem h miért reménykedsz(az első sms után 2 nappal)akkor meg az volt a válasza,h én nem reménykedek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!