Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenykedik, aztán féltékennyé akar tenni. MIÉRT?
Figyelt kérdés
A barátommal már elég régóta együtt vagyunk, és sajnos állandó probléma a féltékenysége. Egy teljesen normális témától simán elkanyarodtunk oda, hogy na ő megint (vagy inkább még mindig) féltékeny. Nemrég külföldön volt egy hetet (nem pihenés céljából), és eközben a vita közben elküldött 2 képet, hogy xy most küldte át. Mindkettő egy kisebb csoportot ábrázol, és persze ő az egyetlen, akit megölel egy csaj. Vagyis kettő, mert 2 különböző képen 2 különböző lány. Szerintem ez nevetséges, de nincs ötletem, hogy hogyan kezeljük..2014. okt. 28. 08:33
1/2 anonim válasza:
Ez gyerekes... Szerintem fel kellene nőnie egy kapcsolathoz.
2/2 anonim válasza:
Vagy nem kap toled eleg figyelmet vagy alapbol ilyen. Otletem az nincs, mert csak o tudna valtozni. Embert megvaltoztatni nem lehet ha o nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!