Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak fiúknak! Milyen nőkre buktok inkább? Az okosabbakra vagy a kevésbé okosokra?
Figyelt kérdés
A barátnőd: legyen nálad okosabb, veled egyszintű legyen vagy legyen nálad butább? esetleg nagyon butább? melyik?2010. ápr. 13. 17:43
11/23 anonim válasza:
utolsó vok: a legutóbbi válaszra válaszolva: Az előzőnél mondtam, h okosabb csajom még nem volt, de szerintem ha lenne,akkor kisebbségi komplexusom lenne...és nem menőzhetnék annyira :D
12/23 anonim válasza:
és mi az okos definicioja?mert lehet egy hiper szuper diplomás lány nagyon naív,és lehet egy tehenészlány lángelme.nem lehet eldönteni ki mennyire okos,de,hogy témánál legyünk az akivel sok kozös témánk van és tudunk beszélgetni.
13/23 Decoy válasza:
kb velem egyszintű ne legyen érthetetlen vagy ostoba olyan kis aranyos legyen:)
16/23 anonim válasza:
Kösz nekem elég volt egy zseni báty mellett felnőni :P nem kell h még a csajom is az legyen. Jó az ha kicsit butább :D
16/F
17/23 anonim válasza:
Legyen okos és talpraesett, mivel én nem vagyok az és így jól kiegészítenénk egymást.
19/23 anonim válasza:
Én a c típusú lányokra bukok. A szépekre :)
20/23 anonim válasza:
Hát nálam fontos, hogy a lány okos legyen. Az nem érdekel ha okosabb nálam, viszont az zavarna ha rendszeresen kioktatna. Ezt szóvá tenném, és mivel elvileg okos, tudná kontrollálni, ha nem akkor az idegesítene és valószínűleg ártana a kapcsolatnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!